mau_89 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 fratilor am si eu o mica-mare problema la un piaggio zip i-am pus kit de 70 a mers ceva km, si dupa ceva vreme cand se incalzea nu mai dadea scanteie il lasam sa se raceasca si dadea scanteie ,mia facut chiestia asta de vro 2-3 ori dar acum nu mai da scanteie deloc .are cineva idee de la ce poate fi ??????????de la bobina nu e sigur ca am inlocuito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 La fel face si daca ii pui alta bujie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau_89 Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 La fel face si daca ii pui alta bujie ? da am inlocuit si bujia si bobina si facea la fel,dar acum nu mai da scantee deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate