badogistu Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 (editat) caut de ceva vreme sticla pentru far la voshodu meu , inca nu am aflat dar am dat in schimb de un far de golf 2 complet la 200 mi ,intrebarea este se poate adapta ,este complicata operatiunea si daca merita sa ma leg la cap cu asa ceva , daca este cineva care a montat un far de golf 2 pe motocicleta sa ma lamureasca si pe mine sau sa-mi ziceti ce far sar putea adapta ,iar daca pun din plastic la R.A.R am probleme .Numa Bine Editat Martie 21, 2005 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Sincer sa fiu , nu stiu daca Voshod-ul are acelasi far ca si Minsk-ul dar pe Minsk am gasit sticla de pe o Lada si a mers perfect (pret 60.000) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Daca nu merge incearca sa adaptezi un far de la alta motocicleta. Nu este o opertiune foarte complicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate