Debrando Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Salut,sunt din Timisoara si vreau sa reconditionez ambelajul la Simson ca e varza si nu stiu unde se poate reconditiona si nici cat m-ar costa.Daca stiti unde va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi dati adresa sau un nr .de telefon.MULTUMESC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Debrando Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 Nu stie nimeni???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 stiu un nene care se ocupa cu reconditionare de ambielaje moto si de trabi dar e in bucuresti, cam departe pt tine.. totusi, iti dau nr. de tel 6284662 dl. Vasile Dan am luat un ambielaj pt trabi al meu de la el (1,5 mil) si, intre altele, imi spunea ca reconditioneaza ambielaje de trabant din 1960 si de moto din 1954.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate