Bob Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 Care merita? Ca bani sunt relativ apropiate, diferenta de vreo 4-500 oiro. p.s. am uitat de bandit si GSX 600 F so...care dintre astea 4 e mai fiabil si are performante bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 27, 2003 Share Postat Septembrie 27, 2003 Eu merg pe ideea de Honda... Deci Hornet ar fi alegerea mea. Nici Fazer-ul nu-i de lapadat, mai ales cel nou, dar parca totusi un soft bike seamana mai mult cu Hornet-ul. GSX 600 F e o varianta mai "inmuiata" a GSX-R-ului, deci iarasi nu ma incanta ideea... Honda e destul de buna... Este o prezentare in MotoLife cred ca... Oricum, important e bani sa ai, ca apoi te hotaresti tu cumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 27, 2003 Autor Share Postat Septembrie 27, 2003 La Hornet ma gandeam si eu. Imi place f-ul cu farul rotund, dar as vrea sa vad "live" si s-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta007 Postat Septembrie 28, 2003 Share Postat Septembrie 28, 2003 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 28, 2003 Autor Share Postat Septembrie 28, 2003 lol...cu femeile e bine sa tot dai cate o tura mai mereu...cu toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 11, 2003 Share Postat Octombrie 11, 2003 Ia in calcul si Suzuki SV650 SV1000; sunt cotate excelent in revistele de specialitate. Ordinea dupa pararea mea: SV-ul, Fazerul, Hornetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 11, 2003 Autor Share Postat Octombrie 11, 2003 k...am vreo 3 optiuni acu: un fazer prin primavara, un cbr zilele astea sau un gsxr...nush sigur, si sa vad la bani cum stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate