Hadess Postat Noiembrie 26, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2005 Uite ca am si eu! apropos la /index.php?showtopic=30874 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Uite ca am si eu! apropos la /index.php?showtopic=30874 Salut! Vreau si eu un manual de reparatii, o schema a instalatiei electrice, am nevoie de ea mai mult pentru a'i ajuta pe mecanici. Am gasit pe net un manual cu componentele , dar nu e suficient. Ce-am patit? Am probleme la partea electrica..maine incerc s'o rezolv... sper usor! Nu mai incarca bateria, o incarc la masina si motoru merge pana se termina bateria. Ai o sursa de piese de schimb, in c-ta sunt numai bulangii...p.s.mai putin eu!Sper sa nu am nevoie de piese , dar...o sa am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 27, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2005 Am manualul pdf in germana de la Kavasaki si manual in engleza de la Haynes cu poze faine, explicatii complexe, scheme electrice color etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 Am manualul pdf in germana de la Kavasaki si manual in engleza de la Haynes cu poze faine, explicatii complexe, scheme electrice color etc. Am gasit defectiunea...s-a rupt cureaua de la alternator. Poti sa ma ajuti? ....ai idee de unde sa fac rost! Ar trebui sa scoti si tu alternatoru sa vezi cureaua de la a ta in ce stare e, in mod normal se schimba pe la 40 de mii de Km..e nasol sa te lase la un drum lung! Cureaua mea e decand e motoru', de 16 ani .....e coapta!;..casanta!! Manualele pe care le ai sunt pe hartie? Poti sa faci un efort sa-mi faci si mie o copie?..platesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate