Placebo Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Ma intreb daca este cineva care a incercat acesta motoreta pe un teren accidentat ... nu ma refer la hard ... pentru ca se vede cu chiu' liber ca nu-i sta in caracter ... dar ma intreb daca suspeciile si ciclistica au vr'o legatura cu altceva decat asfaltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Motoreta merge, numai ca-ti trebuie un fizic pe masura ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) Ma intreb daca este cineva care a incercat acesta motoreta pe un teren accidentat ... nu ma refer la hard ... pentru ca se vede cu chiu' liber ca nu-i sta in caracter ... dar ma intreb daca suspeciile si ciclistica au vr'o legatura cu altceva decat asfaltul. mie mi-a placut modelul la nebunie. am vrut si eu una dar nu s-a fabricat decat pana in 2006 si vroiam neaparat noua. m-am dat cu el putin pe sosea si mi s-a parut super si poate si-n teren. japonezii au vrut o motocicleta care sa imbine mountain bike si trial dar cu-n motor fiabil pt utilizarea zilnica prin oras. zic ca imaginile sunt deajuns. http://www.youtube.com/watch?v=87LPTmulMC4...feature=related ps faina tura! Editat Ianuarie 10, 2008 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2008 Interesante raspunsurile, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anabro Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 trickerul e genial, mai ales pt cei mici de statura, cum sunt io am mers cu el si prin noroaie si pe teren accidentat... e foarte tare! si toti prietenii mei care s-au plimbat cu el, au zis ca e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate