Jump to content

adiy

Super Membru
 • Content Count

  758
 • Joined

 • Last visited

About adiy

 • Rank
  mergem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sept-Iles
 • Carnet moto din
  2006 (22 000 medie pe an)
 • Motocicleta
  de teleleu

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  de teleleu (suzuki drz 400s vo 4)
 • Interests
  teleleisme
 1. adiy

  gasit gopro

  s-a rezolvat, se poate inchide. mersi
 2. adiy

  gasit gopro

  mersi fain. lasa politia ca e treaba multa si rezultate slabe cu ei
 3. adiy

  gasit gopro

  nu locuiesc in romania si nici n-am chef sa stau sa explic prin skype cum se face un print screen sau cum sa-mi trimita mie inregistrarile. daca vreti sa ajutati, sunati la politie sa-l sune ei pe om sa intre aici sa ma contacteze. fara ale implicatii si umblaturi ca aia la politie se apuca sa ceara carte de identitate original si copie legalizata, timbru fiscal original si copie, certificat de nastestere, certificat casatorie, buletinul sotiei si certificatul de nastere, buletinul copiilor si al tatalui decedat, diploma de studii, adeverinta medicala, actl de proprietate si mai stiu eu ce
 4. adiy

  gasit gopro

  proprietarul are o masina albastra, honda sau hiundai BV01SRH
 5. adiy

  gasit gopro

  s-a uitat taica-meu peste inregistrari. proprietarul este din brasov, deci mutati topicul pe brasov. multumesc
 6. adiy

  gasit gopro

  Gata m.ai ispitit. Scoate banu. Cum dreaq de nici macar nu ne.am gandit ca am putea.o vinde.Ma gandesc cati si.au pus mainile in cap zicand ''ba prost e ala'' in conditiile in care nu este nimic altceva d3cat un gest normal. Ma intreb oare cum ar arata lumea daca toti ar proceda normal, adica asa cum am facut eu. Am gasit acum ceva ani in urma, cand inca ma mai dadeam pe cararile patriei, un portofel cu vreo 250 euro (echivalent in lei) in el. Protofelul a ajuns acasa la cel ce.l piersuse inaintea posesorului. Eu nu aveam bani in buzunar nici sa mai fac un plin la dr.z. Acum, prin cinste ceva munca si curaj am ajuns sa traiesc aproape cum vreau eu. Glumița este cu mult sub nivelul meu.
 7. adiy

  gasit gopro

  buna idee dar, lasa topicul si pe brasov ca este si mai posibil sa fie din bv. mersi
 8. adiy

  gasit gopro

  salut tatal meu a gasit o camera gopro 3. a vazut-o in timp ce se rostogolea in urma unui motociclist. pentru recuperare, contactati-ma. ori aveti actele pe ea ori puteti descrie ce-i pe ea (nu s-a uitat, dar daca nu-s acte tre' sa dovedim cumva)
 9. adiy

  CANADA

  Bella Coola, BC
 10. adiy

  Drz 400 S

  Se spune ca odata cu inaintarea in varsta devii mai intelept
 11. adiy

  Drz 400 S

  cand anitgelul intra in ulei din pompa, la motoarele pana in 2003 parca, este din cauza smeringului (sigiliului) mecanic care avea un defect de conceptie. eu la primul meu dr.z am adaugat un distantier (saiba) sa comprime mai mult arcul semeringului si n-am mai avut niciodata prbleme. returul din vasul de expansiune in radiatoare se face printr.un furtun. poate furtunul ala o fi infundat sau aerarea radiatorului no fi fost bine facuta, sau o fi scapand ceva aer pe la vreun buson sau oring si nu se face ceva depresiune? sa traga lichidul de racire inapoi sau...
 12. perfect deacord daca toate cauciucurile moto au un coeficient mai scazut decat cele auto. oare asa o fi? frana de motor are beneficiile ei dar nu se aplica in enuntul lor. sa nu uitam ca pe sosea mai sunt si motociclete de enduro care au o frana de motor mai violenta
 13. da, este gresit. pentru orice acceleratie nedorita, motorul fiind turat poate dezvolta un cuplu mult mai mare decat atunci cand este subturat si de aici ruperea aderentei cu celelate pericole ce pot interveni. la intrebarea 8, in fizica de clasa a 5-a sau a 6-a inveti ca forta de frecare este independenta de suprafata de contact. enuntul este gresit, motivele fiind altele. la intrebarea 7 nu sunt deacord ca franele unei motociclete au nevoie de ajutorul franei de motor pentru o oprire mai rapida. ideea e ca am draci pe ei ca vor sa refac scoala moto, sa se asigure ei ca nu constitui un pericol in ciuda experientei pe care o am, in schimb ei sunt cei care au lacune si isi invata gresit elevii.
 14. in dex (doom) contrar altor verbe, verbul a merita nu este marcat ca fiind reflexiv. acum ca o exista vreo explicatie logica sau ironica la treaba asta, din reflex mi se rupe. pentru ca iti pasa foarte mult de calitatea exprimarii altora (probabil ca ai muncit extraordinar de mult ca sa ajungi la performanta la care esti) iti sugerez sa-ti recitesti posturile si sa editezi frazele foarte lungi si fara deci. corectitudine maxima in continuare! multumesc pt raspunsul pe masura puterii mele de intelegere . din canada le-am luat. intrebarile fac parte din chestionarul cursului lor de securitate rutiera, curs pe care trebuie sa-.l fac ca sa am si aici catedoria A.
 15. din ciclul ca sa faci copii nu trebuie sa treci niciun examen dar ca sa conduci un vehicul trebuie sa fii verificat de mai multe ori in viata pt siguranta societatii. voi ce credeti despre adevarurile pe care trebuie sa mi le insusesc? se merita sau nu se merita?
×
×
 • Create New...