cristicbr Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 as taia vreo 15 cm din ''balaurul'' de toba originala de cbr600f si sa-i scot o sita ceva sa sune un pic mai tare......merita , nu merita? pls o parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 depinde cat de buna este toba originala...daca arata bine toba, nu as taia-o. as pastra-o ptr vremuri grele, si as sacrifica alta... desi nu stiu ce vrei sa rezolvi cu scurtatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Pai tocmai a zis.. sa se auda ceva mai tare @cristicbr , si eu am de gand asta cu cea stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 asta am sa fac si eu,o sa il rog pe lipton sa imi gaseasca un carbon care merita taiat si voi face acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 e mare ,neagra,urata si nu face altceva decat sa bazaie. m-am saturat.suna de parca ar fi electrica si scurtando ii dau totusi alta forma oricum mai micuta......altfel arata pe motor+ ca as vrea si niste decibeli in plus ca-i scot 1 sita ,doua sa ma mai auda si altii. si de cat sa dau 100 euro pe una de carbon mai bine fac ceva mai simplu si gratis. eu zic ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate