geza.benedekfi Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Cand ne-am dat seama, ca iarasi e sambata, ne-am strans si start... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Cand ne-am dat seama, ca iarasi e sambata, ne-am strans si start... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 Foarte tare frate! Sunteti un grup super tare care ne incanta privirea mereu cu poze extraordinare. Respira actiune pozele voastre. E super ca aveti un grup care raspunde prezent la fiecare iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 (editat) Editat Ianuarie 13, 2008 de BGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 HM...da...cateodata din "vanator"devii "vanat" (din punct de vedere "media" ) Altfel superzile cele de sambata,pacat ca nu sunt mai multe intr-o saptamana Bravo Domnu Geza ,ne vedem SAMBATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate