toply Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Salutare, eu locuiesc in Lisabona acum si ma gandeam ca poate nu o sa fiu singurul roman in tribune la Estoril in aprilie la Moto GP, ce ziceti, se incumeta cineva sa mai vina la cursa? Daca va pot ajuta cu ceva, o fac cu cea mai mare placere. Numarul meu de telefon este: 00351964153659 Sper sa ne vedem cat mai multi pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) o sa fim pe 8 iunie la Barcelona: Catalunia GP, 3 bikeri din Timisoara...da un semn daca vii! din pacate la Estoril nu ajungem a+ Editat Ianuarie 15, 2008 de SNOWMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 o sa fim pe 8 iunie la Barcelona: Catalunia GP, 3 bikeri din Timisoara...da un semn daca vii! din pacate la Estoril nu ajungem a+ Nu stiu sigur daca o sa pot veni la Barcelona dar daca o sa reusesc va dau un semn inainte aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate