Sari la conținut

toply

Membru
  • Număr conținut

    314
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de toply

  1. Salutare și bine v-am găsit! Acum sunt și eu posesor de Transalp 600 din '97.
  2. Salutare, am auzit zvonuri ca nu se mai pot inmatricula exc-urile decat cele pe injectie. Stiti ceva concret despre asta sau a patit cineva asta ? Eu vreau sa iau un 200 exc din 2011 si m-ar bate gandul sa o si inmatriculez. Are factura, contract si COC din Austria.
  3. toply

    SUZUKI DR 350

    Am mers ceva ani in urma cu un DR350 si mi-a ramas la suflet asta e motivul pentru care nu caut altceva.
  4. toply

    SUZUKI DR 350

    Salutare, stiti cumva un DR350 bun, de vanzare ?
  5. Tot sper ca cineva s-a plictisit de batranul DR350 (in apele lui) si trece la ceva mai nou cerand un pret decent.
  6. Salutare, caut de ceva timp sa cumpar un DR350 dar se pare ca nu gasesc nimic acceptabil si cu acte in regula pe site-urile de anunturi asa ca am zis sa incerc si aici cu o intrebare Daca stiti vre-un exemplar care sa fie in apele lui si este de vanzare, va rog lasati aici un comentariu. Multumesc anticipat !
  7. Sa o stapanesti, calaresti sanatos si sa nu indraznesti sa o proptesti pe altceva in afara de cric !
  8. Nu am manerele pentru pasager.
  9. Din pacate, din motive personale sunt nevoit sa vand VFR-ul Daca este cineva interesat poate sa vada mai multe detalii aici : http://olx.ro/oferta/honda-vfr-800-i-ID480pO.html
  10. Are cineva de vanzare o janta fata vfr 800 fi din 1998 ? Sau stiti cumva daca se potriveste si de la alt model ?
  11. Am deja una si e tot rosie doar capacul imi mai trebuie
  12. Are cineva de vanzare capac monopost VFR 800i din 1998?
  13. Am revenit la o dragoste mai veche, de azi posesor de VFR 800i din 1998
  14. Are cineva de vanzare un melc de kilometraj pentru DR 650 RSE din 1993 ? Am gasit melcul respectiv, nu mai este nevoie
  15. Poate intereseaza pe careva un schimb /index.php?/topic/667927-vand-sau-schimb-suzuki-dr-650-rse
  16. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. La DR 650 RSE din 1993 ce baterie recomandati? Eu am acum una noua Bosch 12/12 curent de pornire 120 si cu motorul rece nu prea porneste, ii dau de doua ori la buton dupa care nu mai are bateria curent suficient. Ma gandeam sa cumpar alta 12/14 si 190 curent de pornire. Motocicleta porneste imediat la rece daca o pun cu cabluri la bateria de la masina. Voi ce baterii folositi la DR 650 RSE ? Am impresia ca la mine curentul de pornire al bateriei este prea mic.
  17. Salutare, am si eu o problema la al meu DR 650 RSE din 1993 (in certificat este trecut RS, dar este cu pornire la buton). Nu mai porneste, problema este acea "roata libera" de fapt acel rulment cu un singur sens (rulment de pornire ii mai spun altii). Am tot cautat pe net sa cumpar acest rulment si nu prea il gasesc, am intrebat si la magazinele din Craiova si se pare ca nu ma poate ajuta nimeni. Unde pot gasi acest "rulment" sa il cumpar? Are cineva prin garaj asa ceva de vanzare? Ma uit la motocicleta, vara trece si eu nu ma pot bucura de ea din cauza acestui "rulment" :(
  18. Nu am observat sa aibe ceva probleme la garnituri dar multumesc pentru sfat, o sa incerc sa verific totul cu atentie ca sa nu mai fie nevoie sa il mai desfac inca odata.
  19. Intradevar bujiile erau din Romania, am comandat altele la Louis, dar ajung la mine peste o saptamana. Acum am dat si carburatorul jos sa il curat si in interior avea ceva de parca era namol, nu foarte mult dar suficient cat sa blocheze ceva pe acolo. Sper sa o rezolv maine sau poimaine ca deja nu mai rezist sa ma uit la ea si sa nu merg cu ea
  20. Salutare, doar ce am luat DR-ul si deja am ceva probleme Nu mai porneste. Bateria am luat-o noua acum 2 zile, bujiile noi, benzina are . Motocicleta a sta 1 an in garaj nepornita, am reusit sa o pornesc acum 2 zile dar acum nu mai vrea deloc. Am incercat si cu cabluri sa iau curent de la o masina si degeaba. Ce am observat este ca pe la capacul din dreapta, cred ca acolo este ambreiajul, atunci cand motorul era pornit si statea pe loc pierdea ceava ulei, asta ma gandesc ca se rezolva cu silicon rosu. O alta surpriza am avut cand am vrut sa verific filtrul de aer, lipsea din cutie (trebuie sa cumpar). Nu stiu ce sa mai verific la ea sa o fac sa porneasca. Are pornire numai la buton. Modelul este DR 650 RSE din 1993.
  21. Salutare, de unde pot cumpara si eu niste piese pentru DR 650 RSE 1993? Imi trebuie cablul de kilometraj, maneta frana, releu de semnalizare, filtru de ulei si filtrul de aer.
×
×
  • Creează nouă...