Hexogenkiller Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Vreau sa-mi cumpar Elefant de 900 si nu prea stiu nimic despre ea.As dori si o comparatie cu Yamaha Super tenere.Africa Twin am avut si o scot din discutie. Astept pareri! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshall Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 eu am un elefant de 750 motor ducati sint multumit si mai am un supertenere de 750 de care sint si mai multumit africana nu am avut nu stiu ce sa zic dar tenereu dupa mine e cel mai bun in sensu comoditatii cuplului la motor asezarea bagajelor si esteticii in fine daca as alege inca o data dintre elefant africana si tenele fara discutii as alege tenereu daca iti plac motoarele enduro mari mai bine iti iei un varadero honda de 1000 sau un suzuki v ston 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hexogenkiller Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 pe Elefant de 750 am mers pe vremea cand aveam Africanu si mi s-a parut mai slab ca Africa.Ma interesa Elefantul de 900 comparativ cu super tenere ca putere,cuplu(in special la turatii joase) si mai ales suspensii(eu sunt mai solid si fac si un soft enduro cu ele si nu stiu care se preteaza mai bine la asa ceva) Multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate