KIDROCK Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 am dat carenele jos,le-am vopsit,numai ca memoria mea nu mai stie de unde a luat astea ... va reamintesc ca posed Kawa 636 an 2002. Va multumesc foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Bucsa este de la carenele laterale( ai cite trei pe fiecare carena laterala deci ar trebui sa mai ai citeva) iar piesa cealalta este de la carena farului (in centrul carenei ,intre far si carena daca nu ma insel). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 si tigarea este din pachetul de marlboro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 @ Vali M - mersi foarte mult,indicii de mare folos,berea e a ta @ madcox -bai fratilor m-ati omorat cu tigara aia PS : sa imi dai te rog de veste cand ajunge pachetul ca astia sint renumiti pt faptul ca se pierd colete,ca problema e ca e si mic rau, ne auzim pe PM --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 18:42 -------------am vb acum cu prietena mea si pachetu tau l-a luat soferul in cabina,aceasta spunandu-i citez : "daca-l pierzi iti rup capu " deci mai mult ca sigur ca va ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate