toasted Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) Salutare tuturor. Trebuie sa schimb garnitura la capacul de ambreiaj si ma intrebam voi ce lipici folositi la operatiuni de genul asta? ma gandeam la silicon. Mersi. @ admin: scuze, citeam topicurile de pe aici si am uitat sa pun intrebarea la service...se poate muta? Editat Ianuarie 16, 2008 de toasted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Eu am folsit cu succes silicon gasket din ala rosu rezistent la temperaturi inalte.S-a intarit foarte repede si de cand l-am pus nu am avut nicio problema la capacul de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 si taicamio foloseste silicon dinala rosu la garnituri si e foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Siliconul rosu, cel rezistent la ulei si temperaturi inalte, e foarte bun. O singura problema insa: unele motoare au canale pentru circulatia uleiului pe marginea capacelor - santuri in corpul carterului, inchise de garnitura si capac. In astfel de cazuri nu cumva sa folositi silicon, pentru ca va astupa aceste canale, iar efectul va fi probabil distrugerea lagarului respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Siliconul rosu, cel rezistent la ulei si temperaturi inalte, e foarte bun. O singura problema insa: unele motoare au canale pentru circulatia uleiului pe marginea capacelor - santuri in corpul carterului, inchise de garnitura si capac. In astfel de cazuri nu cumva sa folositi silicon, pentru ca va astupa aceste canale, iar efectul va fi probabil distrugerea lagarului respectiv. eu am patit odata cand surplusul de silicon a obturat un canal de ungere...mare grija aplica doar in strat foarte subtire,iar daca s-a rupt garnitura mai bine faci alta din clingherit si nu pui deloc silicon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 ok, la asta cu canalul chiar nu m-am gandit mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Se numeste HYLOMAR si il poti gasi la Louis. L-am folosit cu succes pentru fix aceiasi problema. Mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate