Cata M Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Asa cum zice si titlul maine incercam prima iesire pe anu asta. Vremea de acolo zice ca e ok. Poze de verificare facute acu 2 zile: Pozele in actiune, maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 distratie plauta, mergeti poe traseu dificil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 distratie plauta, mergeti poe traseu dificil ? Multam de urare. Traseul e amestecat, 20% mai dificil , restul mai usurel+ ceva forestier de legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Daca ziceai mai devreme, va deranjam si eu cu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Asa cum zice si titlul maine incercam prima iesire pe anu asta. Vremea de acolo zice ca e ok. Pozele in actiune, maine seara Gata tura. A fost foarte fain Eu , Mark si Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Asa e, foarte faina tura. Nu ma asteptam in ianuarie. Buey cata da rapid ai fost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 frumos, tura faina si avand in vedere conditiile a fost mai mult hardcore, nu hard enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 superb! pacat ca nu am putut sa vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) iata si cateva de la mine vesel inainte de plecare pregatit si gata sa dea gaz putin prea mult gaz?? pauza de masa dezbaterea trasei distractia Editat Ianuarie 21, 2008 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 continuarea traseului...multa zapada si teren inghetat de data asta ma bucur ca am fost singurul cu aparat foto, altfel, eram cam galben si nu ma refeream la motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 a fost frumos.boshorogule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate