iboboc Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Dragii nostri prieteni motociclisti, noi cei din galati si braila ne-am propus pentru anul acesta sa facem un mic tur al romaniei (/index.php?showtopic=165054) am hotarat sa plecam pe data de 2 iulie din galati pe traseul stabilit. rugamintea mea catre toti motociclistii din toata tara era sa ne ajutati ca atunci cand ajungem prin zona voastra, sa ne dati cateva informatii despre traseu, starea drumurilor, loc de camping si de ce nu chiar sa ne insotiti pentru o bucata de drum. vom avea 7 nopti in urmatoarele zone: 2 iulie. lacul rosu, bicaz 3 iulie. sighisoara 4 iulie. hunedoara/deva/sarmisegetusa 5 iulie. moldova noua/baile herculane 6 iulie. lacul vidra/voineasa 7 iulie. brasov/zarnesti 8 iulie. magura/buzau 9 iulie. vama veche daca sunteti din aceste zone, si cunoasteti traseul, va rog sa ma contactati pentru detalii referitoare la locurile de campare si trasee de strabatut sau daca doriti sa ne insotiti. traseul nostru exact este: Galati-Hanu Conachi-Focsani-Marasesti-Adjud-Bacau-Piatra Neamt-Lacu Rosu-Gheorgheni-Sovata-Sighisoara-Medias-Blaj-Alba Iulia-Deva-Hunedoara-Hateg-Sarmisegetusa-Otelul Rosu-Caransebes-Resita-Anina-Oravita-Moldova Noua-Orsova-Portile de Fier-Baile Herculane-Tg Jiu-Bumbesti Jiu-Petrosani-Voineasa-Brezoi-Ramnicu Valcea-Curtea de Arges-Campulung-Rasnov-Brasov-Intorsura Buzaului-Nehoiu-Buzau-Slobozia-calarasi-Adamclisi-Vama Veche-Ovidiu-Babadag-Tulcea-Macin-Galati va multumesc, RESPECT si VREME BUNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate