dijmarescu Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Incerc sa fabric o aparatoare de motor pentru un xt 600 din 86...Are cineva ceva fotografii detaliate? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 La asta te referi ? Poza mai buna nu am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 La asta te referi ? Poza mai buna nu am ... Multumesc mult,Poti cumva sa ma luminezi la sistemul de prindere in mijloc si fatza?Ceva busoane de cauciuc? intre scut si motor?N-am studiat indeajuns problema crezand mai mult in puterea internetului Multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 (editat) Mare branza nu pot sa te luminez din pacate ,dar sfatul meu e sa te uiti daca ai ocazia la o Yamaha TT 600 ,care,din cate stiu eu ,are asa ceva si o sa vezi si care e sistemul de prindere.Succes !!!! Si sa ma tii la curent ... Editat Ianuarie 22, 2008 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Da ai pe el aparatoarea din fabrica (aia din tuburi) se prinde direct de ele, sau direct de cadru, da e putin mai complicat. Pe poza cu aparatoarea invechita se vad suruburile de prindere, iar pe celelalte (pentru xt660) se vede ca intr-una e prinsa direct in suruburi (si sta pe galerii...cam nasol) si in cealalta are un suport care e prins pe cadru. Sper ca am fost de ajutor. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 Da ai pe el aparatoarea din fabrica (aia din tuburi) se prinde direct de ele, sau direct de cadru, da e putin mai complicat. Pe poza cu aparatoarea invechita se vad suruburile de prindere, iar pe celelalte (pentru xt660) se vede ca intr-una e prinsa direct in suruburi (si sta pe galerii...cam nasol) si in cealalta are un suport care e prins pe cadru. Sper ca am fost de ajutor. Numai bine. Multumesc mult.Se pare ca la mine ceva ori lipseste or modelul e diferit.Sub motor nu are absolut nimic,carterele fiind foarte expuse daca raman suspendat.O sa vad ce pot face... Multumesc inca o data pentru bunavointa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Orice model de XT are o aparatoare din fabrica, compusa din tevi de metal care protejeaza carterul cat de cat. Uite, pun o poza cu al meu. Daca lipsesc acele tevi, cred ca de alea ar trebui sa faci rost prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 Orice model de XT are o aparatoare din fabrica, compusa din tevi de metal care protejeaza carterul cat de cat. Uite, pun o poza cu al meu. Daca lipsesc acele tevi, cred ca de alea ar trebui sa faci rost prima data. Aha,astea-mi lipsesc.Acum totul are sens.Am cumparat-o fara...Multumesc inca o data pentru efortul si bunavointa ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Pai fa-ti rost de ele ca or sa te ajute ,nu stiu um ai luat-o fara... Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 Pai fa-ti rost de ele ca or sa te ajute ,nu stiu um ai luat-o fara... Numai bine ! M-a impresionat garda la sol sporita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate