ianachim Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 desi adevaratii /index.php?...p;#entry1017668 au plecat devreme si la drum lung noi am preferat o alergatura la pranz pe DN pana la ploiesti destul de ok asfaltul si temperatura XxgYDz5852E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Cind te gindesti ca uni stau la 20 de grade!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 tocmai mi-am luat un 954 identic cu cel al tipului care era cu tine. ce chef as avea sa marg si eu un pic..... misto filmuletul, sezon 2008 fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ianachim nu te-ai saturat de drumul asta? Eu una din pacate spun din inima ca as fi venit cu drag. Insa motorul meu e in scara blocului, iar bateria in casa. Nu vreau sa ma risc sa il scot inca, si sa ninga iar. A fost destul de greu sa il bag aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ianachim nu te-ai saturat de drumul asta? Eu una din pacate spun din inima ca as fi venit cu drag. Insa motorul meu e in scara blocului, iar bateria in casa. Nu vreau sa ma risc sa il scot inca, si sa ninga iar. A fost destul de greu sa il bag aici. cand vei ajunge sa "mergi" cu motorul mai mult vei intelege ca nu unde mergi conteaza ci SA MERGI ce drum vrei sa fac in 2 ore pe care le.am avut la dispozitie? universitate romana victoriei? am iesit sa testam sculele de filmare si sa incalzim un pic motoarele --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 22:37 ------------- Cind te gindesti ca uni stau la 20 de grade!!! da ma dau eu am fost acolo in toamna si cu ceva noroc mai trec si prin vara grasule --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 22:39 ------------- Cind te gindesti ca uni stau la 20 de grade!!! da ma dau eu am fost acolo in toamna si cu ceva noroc mai trec si prin vara grasule si nu te mai lauda atat cu caldura din barcelona si mai bine plimbate decat sa stai pe net vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 ai interpretat gresit intrebarea mea! si pe deasupra atitudinea ta superioara e total gresit. in fine. drumuri bune iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ai interpretat gresit intrebarea mea! si pe deasupra atitudinea ta superioara e total gresit. in fine. drumuri bune iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 mi a placut..bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate