Sari la conținut

Nu Porneste


cristicbr
 Share

Postări Recomandate

iarasi eu cu cbr-ul si aceeasi problema

s-a mai incalzit.....acum 3 sapt am incercat ultima oara pana ce s-a dus baterie. imi uda bujiile de numa numa si era si frig si am zis las pe cand se mai incalzeste....azi am incercat iarasi:baterie , soc,contact, buton degeaba... dau o bujie jos-uscata, mai dau una -uscata :blink: le pun ianapoi, iara soc, buton -nimic. arasi dau jos bujiile -uscate si chiar azi iam pus 2 l de benzina desi mai aveam 500 mll. acuma am scanteie buna si nu le mai uda inainte era invers. tin sa mentionez ca n-am furtune sugrumate sau sparte, pozitia robinetului e pe rezerva. altceva ce poate fi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ramane sa dau filtru de aer jos sa vad ce ''balauri'' gasesc prin el si sa incerc sa o pornesc fara el. e posibil sa prins dop de gheata? dar totusi 3 bujii am dat jos si toate erau uscate. or fi inghetat toate?

 

--- Mesaj completat în 22 Jan 2008 19:53 -------------
a pornit in seara asta :o :( :D : bateria lasata pe redresor 4 ore nu o ora cum am faqt inainte, bujii curatzate, soc, cheie, buton cam 4 secunde pana siau tras toate benzina, si dupa 5 secunde toti 4 catei sugeau ca de la mama lor:D :blink:

 

--- Mesaj completat în 22 Jan 2008 19:55 -------------
a pornit in seara asta :D :D :D : bateria lasata pe redresor 4 ore nu o ora cum am faqt inainte, bujii curatzate, soc, cheie, buton cam 4 secunde pana siau tras toate benzina, si dupa 5 secunde toti 4 catei sugeau ca de la mama lor:D :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari! Am urmarit indeaproape topicurile tale pentru ca si eu am patit la fel dar am incercat doar o data pana s-a inecat, asta acu' vreo doua saptamani si cred ca o sa o mai las o vreme ca am inteles ca nu e recomandat daca nu merg cu ea pe timpul asta. Sau sa mai incerc?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut. fa in felul uramator si o sa ai rezultate bune: da toate 4 bujii jos si ardele la aragaz(nu prea mult ca nu e bine sau freacale usor cu peria de sarma) lasa motoru fara bujii cam 2-3 ore daca e caldut afara si poti sa-i si dau un buton sa se ventileze, baterie full ,soc, buton si tre so ia. cam asta am facut eu. problema a persistat datorita incarcarilor proaste ale bateriei. incarco la amperaj mic timp de 6-7 ore... numai bine :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...