Sari la conținut

Banderas

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    silviu15ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    De Bucuresti

Banderas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din cate stiu eu nu are un sistem de reglaj. Trebuie sa iti iei un bec specific pentru modelul motocicletei, deci nu prea merge sa pui tu alt bec mai puternic. In cazul tau trebuie H4 60/55 W.
  2. Fratilor dar voi iesiti numai vineri pana la mec? Vremea e buna, asfaltul uscat...noi iesim in fiecare seara si in weekend fara numar...pacat..
  3. Se simte mai bine fizic decat moral...am stat aseara cu el pana la ora 3 si nu prea l-a gasit vinovat pe ala cu masina pentru ca nu avea urme de vopsea pe ea. Permisul i l-a retinut si merge cu dovada...mai mult ca sigur o sa suporte el toate reparatiile cum se intampla de obicei. El n-a patit nimic, se plangea doar de o durere la genunchi.
  4. Am inteles. Mersi frumos, o sa ma interesez
  5. Si cat te-a costat? De unde? Ce model? Mersi
  6. Salutare! A fost frumos, e bine ca s-a spart gheata. Banderas: 0727.432.002
  7. Salutare! Stau pe la Salaj si mai am un amic care sta pe Nasaud dar care nu intra pe forum. E ok la Mc dar pe la 19:30. Venim si noi vineri.
  8. Sal! Am avut o problema asemanatoare, mi s-a blocat un cui pontou la unul din carburatoare si la fel imi curgea benzina ca la balamuc si mergea in 3 cilindrii. Problema a fost de la un cui pontou care se blocase. La mine a fost simplu de demontat, am desfacut capacul de la camera de nivel constant am miscat de cui, l-am montat la loc si nu am mai avut probleme. Nu ai treaba cu nici un fel de reglaj pe-acolo atata timp cat nu umbli la plutitor. Si cred ca ai probleme si cu robinetul, asa am patit si eu. Chiar daca e pe vacum, uneori nu functioneaza cum trebuie ca daca ar functiona nu ar trebui sa iti mai dea benzina cu motorul oprit. Bafta multa!
  9. Da, e foarte posibil, oricum e indicat sa schimbi tot lichidul implicit faci si aerisire ca la carte
  10. In legatura cu maneta de frana, poti sa ai aer pe instalatie si atunci ar trebui sa ii faci o aerisire
  11. Sal. Eu am PC 25 si nu e nici o diferenta mai ales ca a ta e PC 31 '95-'96 adica prima varianta de F3 cu codita de F2. Si pana la urma trebuie sa fie latimea de 160 si sa fie de 17'' pt cauciuc deci e identica. Toate cele bune.
  12. Exista amortizor de ghidon pt CBR F2? A montat careva? Merita?
  13. Ok mersi frumos, asa o sa fac. Bafta
  14. Felicitari! Am urmarit indeaproape topicurile tale pentru ca si eu am patit la fel dar am incercat doar o data pana s-a inecat, asta acu' vreo doua saptamani si cred ca o sa o mai las o vreme ca am inteles ca nu e recomandat daca nu merg cu ea pe timpul asta. Sau sa mai incerc?
×
×
  • Creează nouă...