gabi bv Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Am vrea sa facem maine o iesire in zona Comarnic - Campina. Vineri a trecut un amic pe acolo si zice ca nu ar fi zapada. Poate sa confirme cineva? Noi plecam maine pe la 10.30 din Brasov. Daca mai sunt amatori......sau profesionisti......0746093456 Editat Ianuarie 26, 2008 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Vineri a trecut un amic pe acolo si zice ca nu ar fi zapada. Poate sa confirme cineva? Se confirma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 Am uitat sa specific...vrem sa ne dam pe padure nu pe sosea. Mersi de informatie Mr. Strut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Cam asa e. In padure nu-i zapada da-i noroi la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Nu mai e zapada deloc, dar noroi e caruta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) Nu mai e zapada deloc, dar noroi e caruta . Nu mai e mult noroi ca l-am luat noi la Brasov. Si frunze am luat. In schimb v-am adus o mica fulguiala. Sper sa nu mai ninga sa ne mai dam si weekendul viitor. Mai multe poze aici /index.php?...p;#entry1026392 Editat Ianuarie 27, 2008 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate