Sari la conținut

Vladutz26

Membru
  • Număr conținut

    120
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vladutz26

  1. Daca se poate, contra cost deoarece nu am gasit nicaieri aparatoarea latarala dreapta spate(cea de deaspura evacuarii) pentru ktm din 2000(poate sa fie si rupta se repara). Te rog lasa-mi un P.M.
  2. Se da: KTM Exc 250 din 2000 cu acte a fost inmatriculat, motorul modificat piston intr-un segment jetting kit marit flitru twin air sport, defecte: pedala de kick s-au retezat zimti de pe ea, cauciuc fata uzat. Motorul are revizie complete facuta saptamana trecuta ulei schimbat are 1 ora mers cu el, bujie noua. Pret de sfarsit de sezon 1800. Mai multe detalii la tel:0755073164 sau la id de meesenger: vladutz26. Poze:
  3. Reducere de inceput de toamna 1900 euro KTM EXC 250 /index.php?showtopic=10621&st=2200&gopid=2097303entry2097303
  4. Se da: KTM Exc 250 in 2t din 2000 cu acte a fost inmatriculat, motorul modificat piston intr-un segment jetting kit marit flitru twin air sport, defecte: pedala de kick s-au retezat zimti de pe ea, cauciuc fata uzat. Motorul are revizie complete facuta saptamana trecuta ulei schimbat are 1 ora mers cu el, bujie noua. Pret: 2000 neg. Mai multe detalii la tel:0755073164 sau la id de meesenger: vladutz26. Poze:
  5. Cumpar cutie de viteze sau pinioanele, second hand in stare aceptabila pentru un ktm exc 250 din 2000, pentru contact: vladutz26@yahoo.com sau 0722277830 Vlad.
  6. Cumpar cutie de viteze sau pinioanele, second hand in stare aceptabila pentru un ktm exc 250 din 2000, pentru contact: vladutz26@yahoo.com sau 0722277830 Vlad.
  7. Mie mi sa rupt surubul ce tine pedala in interiorul axului, si foloseam pedala doar pusa pe ax pentru pornire in zone fara panta sau oameni sau cand plecam de acasa dar sau tocit zimti in timp.
  8. Salut, am reusit cumva sa stric pedala de pornire, s-au tocit zimti de pe pedala, si pana la cumpararea uneia noi am pedala unui prieten pe care nu o pot folosi tot timpul, care sunt riscurile pornitului la vale, daca sunt, motocicleta este un ktm 250 in 2 timpi.
  9. Delete....am postat aiurea...scz. On-topic: eu am ufo scorpion si: Plusuri: +aerisita +se impute greu +protectie destula ++protectie clavicula +comoda Minusuri: -fara burta sau ghiozdan are tendinta sa fuga -protectie la solduri nu Spor la cumparaturi.
  10. Salut, am reusit cumva sa stric pedala de pornire, s-au tocit zimti de pe pedala, si pana la cumpararea uneia noi am pedala unui prieten pe care nu o pot folosi tot timpul, care sunt riscurile pornitului la vale, daca sunt. Multumesc anticipat, Vlad.
  11. Multumesc mult tuturor pentru ajutor, maine ma apuc de ea si va anunt ce a iesit.
  12. Datorita lui lucian.n am aflat de ce au inceput brusc sa imi curga furca, si acum ca tot curge vin si intrebarile, semeringurile se schimba ca la bicicleta, golesc furca de ulei (pe unde se goleste?) scot semeringurile cu surubelnita, curat, pun altele prin indesare, pun ulei(de care, cat?), reglez? sau e treaba mai migaloasa, adica trebuie desfacuta toata furca ca imi e frica ca nu o mai pun la loc dupa? modelul e un ktm exc 250 2002
  13. Cumpar toba Gianelli Reverse sau LeoVince TT second-hand, pentru un Malaguti f12 (motor Minarelli orizontal).
  14. Caut sa cumpar urgent la pret acceptabil, pedala(kick-start) second-hand pentru un ktm exc 250, doar pedala fara ax sau altceva, astept oferte pe PM.
  15. Caut sa cumpar urgent la pret acceptabil, 2 pedale second-hand de ktm exc, doar pedala fara ax sau altceva, astept oferte pe PM.
  16. M-am echipat si eu ca toata lumea. Ce am pana acuma: -ghete: Akira (comode, s-au lasat destul de repede, protejeaza bine, mici scapari cu apa la incheieturi, per total foarte bune in bani astia) -platosa: UFO Scorpion (foarte buna cu burta si ghiozdan altfel are tendinta sa fuga, moemntan multumit de ea) -genunchiere: UFO Plast (trebuie sa le schimb cat mai repede, ce recomandati?) -casca: Answer Nova (foarte usoara si comoda, sistem de rpindere idiot, la impact nu am testat inca) -tricou: Thor Phase -pantalon: Thor Phase (comozi, caldurosi foarte buni pe vreme rece cu inca ceva pe dedesupt astept vara sa vad cum se comporta la temperaturi mari, fara protectii) -manusi: Thor Phase (semi-calduroase, nu sunt prea groase in palma si pot deveni incomode dupa mult timp) -ochelari: Smith Warp Star (lentila argintie mata nu deranjeaza la soare si nici la umbra cel mai bun compromis, se aburesc destul de repede in partea de sus in zonele grele dar se dezaburesc imediat in vant) Poza:
  17. Dar ochelari + ochelari de cross normali nu a incercat nimeni? Am observat anumite modele in care incap rame mai mici ca dimensiuni, ceva modele de la Scott si de la o firma noname. Si speedy sa stii ca si eu tot fara ochelari ma dau si nu sunt chior am aceeasi problema ca ionutz73.
  18. Salut, ce cauciuc recomandati pentru o zona cu piatra si pamant dur dar si noroi, motocicleta este folosita 100% macadam, zona in cauza Comarnic-Breaza-Talea. M-am gandit la Michelin S12 fata si spate, janta spate este pe 18, vreau un cauciuc rezistent sa tina un sezon bani de cheltuit pe set in jur de 100 de euro.
  19. Se da: Smith - Warp Star Goggles MSR Racing - Axxis Jersey (orange) MSR Racing - Axxis Gloves (orange) MSR Racing - Axxis Pants (orange) Bani in jur de 550lei tot ce e mai sus. Gasiti vanzatorul la id shellb0x.
  20. In zona in care locuiesc eu m-am obisnuit, asa ceva se intampla la treceri prin sat, prin fata crasmei etc., in general nu sunt probleme cu nimeni, padurarii chiar dand o mana de ajutor daca se poate . Partea cu circulatia pe drumurile forestiere hai ca merge dar de la interzicere somatie si pana la deshiderea focului e cale lunga. Bafta in ancheta si sa speram ca nu va scapa respectivul indiferente cine o fi.
  21. Sticle in cap, maciuci pe spinare, topoare aruncate, bolovani, flegme si injuraturi am auzit, am si luat, dar sa traga cu pusca , parca e prea de tot. Mergi pana in panzele albe cu el si cu televiziunea. Se sare calul in Romania. Maine poimaine vedem gloate de concetati furiosi la poarta noastra.
  22. Nu este un anunt comercial, dar ma gandesc ca poate cineva a adus marfa cu vaporul, deci cat face un cargobot din Canada pana in Romania?
  23. Foarte bine, ma bucur ca am fost de ajutor.
  24. Eu pe a mea reusesc sa o pornesc tragand socul dand prima pedala pana jos incet fara sa porneasca dau drumul la pedala apas pana la jumate incet si dau tare de la jumate in jos daca nu porneste continui sa mai dau la pedala imediat dupa ce revine de obicei porneste...Daca tot nu porneste scos bujia o incalzesc un pic in maini la bricheta la aragaz in fct de posbilitai si porneste imediat . Bafta la datul pe frig.
  25. Caut capac aprindere yamaha dt 125 an intre 1985-1995 nu stiu exact anul deoarece este cumparat doar motorul, astept poze si preturi pe P.M.
×
×
  • Creează nouă...