pirate_of_air_cugir Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Cel mai mult ma intereseaza cat costa intretinerea unui asemenea motor de cross! Ce piese trebuie schimbate si la cat timp,daca am posibilitatea sa le procur din romania,etc...tot ce e legat de cross-uri in 2t (am gasit un kawasaki kx 125, imi place cum merge la nebunie ) Astept re! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 sunt incepator ,nu pot sa ti dau sfaturi dar cat costa un kawasaki kx 125 la mana a 2 ?sti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 care e faza...e destuld e costisitor un cross...pistonul treb schimbat cam odata pe sezon daca vrei sa te tina bine motorul...kx-ul e destulde puternic dar nush cums ta cu fiabilitatea... oricum 2T e cel mia tare la 125...zic poate gasesit ceva sa-l poti si inmatricula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate