macicasan Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 imi e cam urgent... rog oferte fest!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Ti-ai gasit piese? Ai incercat la Ocani, din TG Mures? un cot de evacuare este 33Lei o toba am inteles ca este 150Lei, si gatul nu stiu cat te poate costa. Uite aici numarul de la magazin 0747106860. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 2, 2008 Autor Share Postat Februarie 2, 2008 Ti-ai gasit piese? Ai incercat la Ocani, din TG Mures? un cot de evacuare este 33Lei o toba am inteles ca este 150Lei, si gatul nu stiu cat te poate costa. Uite aici numarul de la magazin 0747106860. Sanatate! multumesc tare mult! stiam de Ocani, si il tin ca o ultima solutie... piesele-s facute pe vapor si-n taiwan, calitate nu prea! sper sa dau de ceva unguresc, gatu de carb poate fi si second numa daca-i nemtesc io-s cel mai fericit... ma rog, sa vedem ce si cum mai apare aici, ca daca nu tot la Ocani ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 ok, pai vezi tu... dar mai are si piese bune, poate tu te-ai lamurit deja cu unele si nah, nu vreau sa ma bag. Hai mai oameni ajutati un motociclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 2, 2008 Autor Share Postat Februarie 2, 2008 ok, pai vezi tu... dar mai are si piese bune, poate tu te-ai lamurit deja cu unele si nah, nu vreau sa ma bag. Hai mai oameni ajutati un motociclist! inevitabil tot la el o sa ajung cu multe... dar speranta moare ultima! multumesc foarte mult omule pentru implicare... ne vedem la intruniri sper! cinste! piese cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 inevitabil tot la el o sa ajung cu multe... dar speranta moare ultima! multumesc foarte mult omule pentru implicare... ne vedem la intruniri sper! cinste! piese cineva? Hello Am eu un cot de toba de ETZ, folosit, daca-l vrei ti-l dau pe o sticla de pepsi, daca te intere suna la 0743-702132, Romi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 multumesc mult, voi lua in considerare! gat nimeni nimic? carburator, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate