Sari la conținut

Kiusro

Membru
  • Număr conținut

    259
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    MZ ETZ 250 Yamaha XT600E Honda VFR 750
  • Numar Moto
    SJ 90 AGS
  • Club
    Nici unul.

Vizitatori Recenți Profil

692 citiri profil

Kiusro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Nu am uitat de nimeni, o sa revin cu preturi, ori aici ori pe PM Nu stiu cum o sa fie cu dinamul de CZ, sper sa fie. Augustin, o aprindere este scumpa, eu incerc sa gasesc, iti spun pret, daca este, dar iti sugerez sa ramai pe platina Owene, cu amortizoarele nu prea am inteles, ca jos au bucsa si sus doar guma. rog sa revi cu detalii acolo.
  2. Buna ziua, aduc de la unguri piese pentru MZ sau Jawa, sau altele, daca cereti ma interesez si anunt daca se poate sau nu, astept comenzi, momentan nu am o data de plecare stabilita
  3. Asa-i cand sunt doi useri pe acelasi calculator, mai uiti sa schimbi userul Uite aici, /index.php?...57180&st=80 ,cauta post-ul 111 si 113 si uita-te la poze Cu toate ca nu inteleg ce anume reuseste sa roada din piesa aia... dar nu-i deloc normal, nu cred ca pinionul care este prins in carcasa de plastic ajunge pana acolo.
  4. Acuma ar trebui sa aiba la ocani, cu vre-o 200 - 250Lei.
  5. Vezi pe aici ca dezmembra unu mai de mult o jawa350 poate mai ai noroc... nu mai stiu exact cum a denumit topicul, oricum ceva de jawa350 eu m-am uitat, dar este tarziu si merg la somn, bafta!
  6. Vezi ca semnalizarile nu functioneaza fara bobina de inductie, daca ai lasat din greseala contactul pus, ai prajit bobina de inductie... dar cu spatele... nush, ala-i pe direct, nu ai nevoie sa pui contactul sa se aprinda verifica becul firele, masa, sau nu ai strans bine surubul acela care face contactul si s-a dat peste cap, Succes.
  7. Salut, ce anume s-a intamplat, ca nu am inteles...
  8. Multumesc, asta este, pe motorlife nu am gasit-o... sau nu am stiut eu sa caut.cele de jos sunt scanate din carte? sau alea-s de Jupiter4? o sa analizez mai in amanunt maine cand voi fi si odihnit . Multumesc.
  9. da, ieri am primit moto-ul si este un Jupiter 3, m-am uitat e schema de la jupiter 5 si nu prea se potriveste cu 3-ul, va rog daca aveti o schema pentru Jupiter 3... va rog. Multumesc.
  10. mah, nu te supara, eu vb de piese in general sa iei de la Ocani ca-i mai ieftin, la Ocani nu gasesc modelul asta de bord, ca mai ca nu m-am rugat de ei sa se intereseze, deci nu am de unde sa-l cumpar...
  11. Motocicleta nu o vand eu, eventual vorbesc cu prietenul care este proprietar, dar nu cred ca vrea sa renunte le ea, ca si-a dorit de mult sa se plimbe cu ea in timisoara. Da, ma refer la bordul acela, ochelari cum se mai zice, nu se potriveste cel de 250 si mai mult decat atat vezi ca la Ocani in TG. Mures gasesti ochelarii aia cu 220 de lei nu mai laudati pe altii ca-s scumpi... Pai si bordul tot din dezmembrari ma astept sa pice...
  12. multumesc, incerc sa vad poate am noroc, ca se gaseste greu, si am incercat cu improvizatii dar nu merge. pe domnul peter nu l-am gasit inca pe mess... nu are nimeni un bord din ala?
  13. Da, mai Augustine, am facut ~1200km cu el merge frumos, singura problema acuma este ca s-au dus bucsele care tin suportul de motor in cadru, jos si imi trepideaza motorul urat, presupun ca din cauza aia nu mai merge mai mult de 80-90 singur sau in doi.
  14. mai, asa stiu si eu, de aia intreb... dar mai nou sunt aparatele acelea de sudura, care defapt sunt convertoare de sudura si poate pentru alea...
  15. Salut, ai reusit sa faci testul? tu zici ca astia-s electrozi care-i pui pe aparatul de sudura electric si sudezi aluminiu?!? Ma intereseaza, serios zi-mi ce ai facut. Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...