geza.benedekfi Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Fiind sambata : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 actiue si multa munca....sunteti de invidiat excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 superr , foarte tare , mi-ar placea sa dau o tura cu voi , vad ca nu v-a opreste nimic . m-ai asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Bravo DL Geza, imi pare nespus de rau ca n-am fost acasa sambata,dar data viitoare voi fi acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 superr , foarte tare , mi-ar placea sa dau o tura cu voi , vad ca nu v-a opreste nimic . m-ai asteptam poze Te (Va) asteptam cu drag... In fiecare sambata, la ora 10,00 la Cristuru Secuiesc. Intalnirea este la crucea de pe dealul de langa oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 A FOST UN WEEKEND MINUNAT!!!!! MERCI BAIETI!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Imi pare rau ca nu ai fost in forma si am asteptat mult la tine ,dar ma bucura faptul ca vi cu o promisiune la care tin cont.Ai grija si sa aduci piine simbata ca nu am facut dus de o saptamina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 (editat) Imi pare rau ca nu ai fost in forma si am asteptat mult la tine ,dar ma bucura faptul ca vi cu o promisiune la care tin cont.Ai grija si sa aduci piine simbata ca nu am facut dus de o saptamina. dus faci mereu cand iesim,de la rotile noastre ca tot in urma noastra vii cu negrul PEGAS sau GAS GAS sau ce dracul mai e si ala ca motocicleta NU Editat Februarie 2, 2008 de szecsi77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 dus faci mereu cand iesim,de la rotile noastre ca tot in urma noastra vii cu negrul PEGAS sau GAS GAS sau ce dracul mai e si ala ca motocicleta NU Si pasare oarba poate sa zboasa drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate