Sari la conținut

Rebelul

Membru
  • Număr conținut

    386
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rebelul

  1. furca kayaba 48mm, yamaha yz, wr. furca provine de pe motocicleta mea yamaha yz250f 2005. furcile sunt servisate, au semeringuri noi(ulei si praf) ulei schimbat. am motociclera din 2006, am folosit+o in paralel cu una de enduro, furcile au avut parte de o intretinere corecta in tot acest timp. tendonul dreapta are pe o lungime de 15cm cromul deteriorat, am detaliat in poza, furca nu curge. » Post actualizat in 01 Jun 2016 16:42 pret 600 lei, tel 0722611474 razvan
  2. genunchere asterisk cell marime xl( va rog masurati genunchiul conform instructiunilor de pe site-ul asterisk pentru a fi siguri ca este marimea potrivita), folosite, dar in stare foarte buna, urme normale de folosire.cu ortezele mai primiti toate pad-urile interioare noi noute, chinglile de strangere de rezerva noi, chingi antirasucire de prindere pe cizma, manual instructiuni reglare si cutia originala. motivul vanzarii este ca am primit alte genunchere si acestea imi prisosesc. pret 300eur, 0722511474 razvan » Post actualizat in 23 Nov 2015 09:20 rectific telefon 0722611474
  3. HONDA RTL250R HRC-2T TRIAL este identica cu MONTESA COTA 315R In stare foarte buna de functionare, nu stiu exact anul a fost adusa din Japonia. Descriere: -cauciucuri noi michelin; le am si pe cele vechi care nu sunt foarte rele. -toate semeringurile furci schimbate anul trecut, ulei furci schimbat -toti rulmentii bascula spate si amortizor inlocuiti(se cumpara tot kit-ul) ii am si pe cei vechi ca dovada -rotile au fost centrate profi, s-au inlocuit cateva spite -patina lant noua -ulei cutie viteze schimbat Se vinde impreuna cu: -manual reparatie complet cu schite si toate codurile pieselor -4 seturi placute frana, 2 fata, 2 spate -2 filtre de aer noi -1 set semeringuri furca -sa speciala pentru acest model foarte folositoare la turele de enduro -spite de rezerva-sunt un model special -2 bujii. pret: 1500eur 0722611474 Razvan, se poate vedea in Bucuresti pozele sunt mai vechi, dar nu sunt diferente.
  4. YAMAHA WR450F, an 2007, inmatriculata, pret: 3000eur primul proprietar. motocicleta se vinde cu dotarile stoc-de fabrica. stare perfecta, furci servisate, placute frana noi. se poate vedea in bucuresti pe calea floreasca. 0722.611.474 razvan
  5. Yamaha Yz250f 2004 ATENTIE!!!!!! INMATRICULATA (2008 in RO) 97kg, 5 valve titan, protectii radiatoare(yamaha), protectie cadru si pompa frana din carbon, evacuare higashi, ghidon fat bar cu inaltatoare, service furci recent efectuat, stare de functionare perfecta. service-ul a fost facut in tot acest timp la TCS la mecanicii lui Adrian Raduta. 2400eur ofer si un cauciuc nou special pentru nisip. poate fi vazuta in Bucuresti pe calea Floreasca. 0722.611.474 razvan
  6. excelent! felicitari, foarte frumoasa tura, ati bagat ceva rauri. la mai multe!
  7. bravos! frumos traseu, recunosc ceva locuri si din turele mele. ati asigurat si retragerea in siguranta a celor ce nu au dus la bun sfarsit traseul? de ce nu postati si la coltul enduristilor?
  8. nu te mai mira ca n-ai de ce! nu am nimic impotriva lui stef si chiar ii apreciez eforturile pe care le face pentru fiecare organizare. imi pare rau de ce li s-a intamplat, pacat, nimeni nu merita o asa rasplata.
  9. noi planuim asta: /index.php?...p;#entry1921333 daca are cineva chef sa ni se alature este binevenit.
  10. ce tare! complet protectie antichimic(cred ca asa-i zice), ai plecat la lupta?..., cel putin asa se vede. tare de tot, ai si restul echipamentului?
  11. ce va mai place sa rascaiti omul, maine poimaine il rugati sa va dea lectii. kilo, nu raspunde la provocari!
  12. baga lupule...baga!!!!!!!! bazeaza-te pe toti prietenii...vor fi acolo si vor pune umarul.
  13. oi fi furat tu, da poate de la altii....
  14. /index.php?...t&p=1759302 eu l-am descarcat, merita vazut! urmariti reluarile pe eurosport2 de la ultima etapa de la madrid, trial indoor. toni bou din nou campion mondial!
  15. uite aici o harta luata de pe net cu traseele. in zonele accesibile(unde pot fi ocolite stancile) sunt o sumedenie de poteci care nu sunt figurate ca trasee. din ce vad eu pe harta turistica multe se intersecteaza cu trasee marcate. succes la explorat. vin destul de des in zona si anul asta am sa-mi aduc si mobra. stau si ma gandesc ce misto ar fi traseul din valea minisului(pe dunga albastra) pana la carbunari. succes!
  16. coltul enduristilor este mai "curat" pentru pe aici sant oameni cu ceva mai mult bun simt decat in alte parti. de fapt ei il sustin si-l fac sa fie ok! nu prea inteleg de ce sunt asa putini care raspund la subiect, adica intrebarile legate de sugestii si sunt foarte multi care pupa-n c. ur! cu ce scop? va place?...
  17. la sasca cade muntele pe voi. aveti o sumedenie de trasee de explorat.. eu multe le-am facut la pas. legati cateva trasee turistice care sa va si aduca acasa, si-i rezolvata(evitati traseele stancoase gen podul damian-lacul dracului). toate potecile care pornesc din ilidia si ciclova sunt accesibile cu mobra. mai mult si eu vreau sa stiu!
  18. ai grija pe unde-l pui! va fi cu siguranta protejat de legea dreptului de autor. pune-l si tu mai in soapta....
  19. pozele alea mozule nu spun mare lucru. urcarea pe paraul ala plin cu piatra e criminala! poate data viitoare reusim sa-i gasim izvorul.
  20. ceasu' rau pisica neagra! te-ai dat cu enduristi? si te-au lasat in padure? asa-i gasca facuta la grabeala...nu cunosti...nu prea ai pe cine sa te bazezi.
  21. @attilas:nu te mai forta cu cratima daca nu te stii cu de-astea. cat despre concurs, toate aprecierile ca se implica unul ca jumba! bravos!
×
×
  • Creează nouă...