ionut73 Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Salut, Poate cineva sa ma invete cum sa setez suspensiile la LC4? Ideal ar fi sa gasesc pe cineva care are sau a avut LC4 si a mers si pe sosea si off road. Astept un semn Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 (editat) vorbeste cu claudiu de la ktm 0722 26 76 69 Editat Aprilie 6, 2005 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 nu te intelegi cu ce ti am spus, si vrei sa le faci dupa ureche.pacat de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Pentru a seta cit mai bine telescopul eu va recomand sa faceti in felul urmator. -Va legeti un teren putin accidentat de 3-5km. -setati telescopul pe ce pozitia cea mai moale si faceti o tura -setati telescopul pe ce pozitia cea mai tare si faceti ACEASI tura inca o data -setati telescopul pe o pozitie medie (exact la mijloc) si faceti ACEASI tura inca o data Dupa aceasta experienta de 15km va puteti da seame de diferente din setarea telescopului si-l puteti regla in asa fel incit sa va fie confortabil mersul la viteza (din teste) Salut zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 Multumesc Zsolt. Am vorbit si cu unul din colegii tai de la standul SMAEB. O sa fac acest test in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate