morarugeorge Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 salutare, am un mz etz 250 la care nu mai merge kick start-ul... merge in gol... ceva idei de ce se intampla asa ceva si care este cea mai simpla si rapida metoda de reparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Desfaci cutia de viteze si vezi sa nu se fi polizat dintii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 este vreun arc, sau ceva care sa stea in capac... si in momentul in care o deschid s-a sara pe pereti? sau ceva asemanator?... caci pe partea cu pedala sunt cablurile de km si turometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 CEA MAI BUNA METODA AR FII SA IL SUNI PE BULANGIUL ALA CARE TI-A VANDUT-O SA IL IEI LA PERP.U.L.E.S. SI CAND CITESTI ACEST TOPIC SA IMI DAI SI MIE U TEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Aprilie 6, 2005 Autor Share Postat Aprilie 6, 2005 te-as suna... dar este 1 dimineatza si nu vreau sa ma injuri ... am rezolvat cu pedala... este prea moale arcul care aduce pinionul in pozitia care trebuie... si s-a rezolvat cu 2 lovituri usoare de ciocan... si merge super. (L-am sunat pe respectivul si mi-a impartasit secretul antifurt ) BTW ... aseara am iesit la plimbare... slaba miscarea... cred ca din cauza meciului... caci foarte frig nu a fost... oricum... dupa o iarna de hibernat... iesirea a fost binevenita. sper sa ies iar foarte curand... dar nu singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate