DannyEl Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Am nevoie de cotu ala bifurcat ce merge de la carburator la cilindru la Ij jupiter 4 Ajutatima donatie pe bani cum se poate .....Facem sa fie bine.....Daca aveti lasati un pm sau dati add la danny_pintilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Am nevoie de cotu ala bifurcat ce merge de la carburator la cilindru la Ij jupiter 4 Ajutatima donatie pe bani cum se poate .....Facem sa fie bine.....Daca aveti lasati un pm sau dati add la danny_pintilie caut prin beci si am te servesc daca vrei nou fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 Multumesc omule tinem legatura si imi zici daca gasestii De asta am nevoe --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 21:35 -------------Mno nime nimik:(...................Platesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Multumesc omule tinem legatura si imi zici daca gasestii De asta am nevoe <small>--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 21:35 -------------</small><br/>Mno nime nimik:(...................Platesc! am luat nou. da un pm cu adresa ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate