Sari la conținut

dany_oldmoto

Super Membru
  • Număr conținut

    1.339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dany_oldmoto

  1. o poti pune la posta spre mine cind ai tmp. ms.
  2. Frumoasa bijuteria foc. Tare frumoase sint m-urile astea,daca ma mai uit de 2/3 ori la filmulet fug la garaj si scot si eu m-ul, dar nui cauciuc portivit pe el din pacate. Am noroc ca potolesc adrenalina cu Dnepr12 deocamdata..mai fac cu fratele cite o mica fugareala..
  3. Daca nu pun nimic in atas(borduri,pavele etc..) nu pot sa ma bag peste tot cu moto..anul trecut am fost scos cu tractorul si nu mai vreau sa patesc iar...cu greutate in atas nu mai am probleme..
  4. Ultimul M 72 pe anul asta...putea iesi mult mai bine, dar bugetul a fost foate mic pt.un m72(1200 euro)pt. bugetul respectiv a iesit binisor zic eu..
  5. Am avut si eu unul identic,modificarea la cadru e clasica la noi...ca la multe moto defapt. Are si ceva modificari la cadru pe linga bascula,aripa e iar ciobanita dar e bine si asa decit deloc..
  6. La roata ma abonez si eu daca va fi de vinzare,sau butucul eventual.. ca spitele si cercul sigur au probleme.
  7. Ne intelegem noi nui problema. in afara de doi cilindrii noi, nu am nimic de muravei pt.florinvlad manata completa:avans,claxon,schimbare faze: 50 lei pt. tine
  8. Vreau sa scap in timp de tot,va dura ceva.. ca am adunat tone de fiare dar scap de ele pina la urma.Ma las de meserie daca se poate spune asa..Voi mai lucra pt coletia proprie cite o jucarie si atit.Ajunge toata ziua tractorist,belit,jupit etc.mai iau o pauza..Gasesti la tirg sau la un magazin cu piese de tractoate farul de care ai nevoie.Daca nus pe balta la peste duminica si merg la tirg iau eu un far de care ai nevoie ca-mi trebuie si mie unul pt o jucarie. O barca buna pe care pot cere bani nu am din pacate,ce am acuma trebuie sudura si multa munca sa poti scoate ceva.Se poate gasi dincolo ceva bun dar costa ceva,numai so aduc acasa ma ajunge 50 de epuroi
  9. Barci am foarte multe, dar trebuie sudura si multa munca la ele,am doua de mt16 bunicele dar am mare nevoie de ele.Cu un cadru atas te pot ajunta fara nici o problema din partea firmei, dar barca de nipru deocamdata ceva bun nu am.Saptamina ce vine merg dincolo si daca pica ceva bun te anunt. Deocamdata nu am deloc,se poate gasi dar nu stiu exact pretul,ultima data adus acasa ma ajuns 30 de euro bucata.
  10. Altceva in afara de vin si ocazional bere nu servesc sper cai vin de ala facut pt tine, nu de ala de pe strada din pastile. Trimite un pm cu nume si adresa ca eu nu mai am nimic din vechea agenda.
  11. Te referi la far banuesc. Depinde unde vrei sal pui ca are ceva minuni in el:contact pt6v/schimbare de faza/scurta/ lunga ,soclu bec 6v.,ceas km. Daca nu ai nevoie de minunile din el 100 lei cu rama de far si oglinda far,complet 200 lei. Oglinda far si aia difera pt bec 12v si 6v de aia intreb unde vrei sal pui.
  12. Dupa cum spune si titlul se vinde piese din dezmembrari moto. Preturile sint negociabile. Dnepr16 (albastru,6400 km reali) -furca fata completa(fara aripa)200 lei -telescoape spate/atas(3 buc) -280lei -roti -200 lei bucata(toate 4- 600 lei) -aripi- 150 lei bucata -rezervor-70 lei -kitul tractiune atas-300 euro complet -ghidon -70 lei Dnepr16(negru) -kitul tractiune atas complet- 250 euro -restul de pe moto se negociaza direct cu clientul. Urmatoarele piese -furca fata -100-200 lei completa -sea pasager/sofer(gumele rupte)-50 lei bucata -kit sea fata/spate -150-200 lei -ghidoane dnepr/k750/m72 -50-200 lei -rezervoare nipru -50-80 lei -dinamuri 6v k750/m72/dnepr9/10/ -70-200 lei -aparatore picioare- 50-80 lei setul -far k750/dnepr12- 100-200 lei -kitul complet dnepr16 -250 euro ( kitul inseamna:bascula spate/grup/cadru atas complet/planetara) -kitul complet dnepr12 -350 euro Pentru alte piese care nu se vad in poze intrebati.(am multe moto dezmembrate: dnepr/k750/m72 si vreau sa scap de tot cit mai repede) 0740848790 sau mai sigur mes/mail:danytunky@yahoo.com
  13. Daca nu te grabeai sa dai simsonul asa ieftin si repede, luai la pachet pe ambele mult peste 1000 de euro lejer. Stiu cum merge treaba si de aia zic..asa vindeam si eu numai la pachet ca sa pot intelege ceva ca in rest stateam cu epavele si stoye pleca repede.La pachet se cumpara sigur ca altfel nu punea mina pe stoye Pe viitor sa faci asa cum iti recomnd eu si vei face un porofit mult mai bun. Ofer pe aparatoare de lant de pe ij49 100 de lei daca esti dispus so vinzi. Spor in continuare.
  14. Nu mai aduc piese pt.comuniste de ceva vreme,vb.cu Gaspar de aprindere 0744472055. Undeva la 180-200 lei ajunge una cu bobina,cerei aprinderea care are ambalajul alb si sigilata, altfel nu recomand sa cumperi.
  15. Perechea complete de la 150 la 250 lei. -150 lei perechea nereconditionate dar perfect functionale(le fac si proba pe o moto) -200 lei cu kitul de reparatie nou -250 lei date jos de pe motoarele din poza(nici un motor nu are mai mult de 5000 de km) -cablurile si gumele ce le acopera intra in pretul lor la cerere. 0740848790 sau mai sigur pe mail: danytunky@yahoo.com
  16. Le gasesti la GASPAR la jumate din pretul ala. Dar nu va functiona moto bine cu ele,recomand sa pui second originale.Am eu mai multe seturi de carb k301/k302 in stare impecabila.
  17. dany_oldmoto

    URAL

    Un raspuns concret nu pot spune ca nui dupa mine..cind vine omul cu cauciucurile atunci le pot trimite.Ceva ce nu am nu pot trimite,caucicurile respective nu vin de la 5 km sau 100km,persoane care mi le aduce nu vine special cu ele in brate ca ar costa mai mult ca unele noi.Deci stau dupa el cum stai si tu dupa mine.Cind vb.cu el ultima oara trebuia sa le fi primit deja dar asai cind stai dupa altul... Dar ca sa nu mai umplem forumul cu povesti pun eu diferenta si cumpara 2 cauciucuri noi identice cu cele primite deja.Noi nu sar de 220 de lei la firma si se gasesc la noi in tara.Eu pe ele dau 30 de euro cu tot cu ciubucul omului.
  18. Da, sa folosit pe mt16 si ural in general.Furca de ural este putin mai diferita fata de cea de mt dar cu diferente mici(din cauza aripi constructia este putin mai diferita)
  19. Aveam unde face si cu juma de suma dar nu iese ca aia originala nici cum,sa nu mai zic ca aripa e total diferita de cea clasica.Cine cunoaste si vede diferenta nu ma ajuta la nimic.. ma dezavantajeaza chiar foarte mult.Nici daca ar fi sa fac pt mine o asemenea furca nu as vrea chiar si cu 100 de euro ca stiu ca nu va fi ca aia originala niciodata si nu ma ajuta cu nimic.Decit sa stau cu frica in sin ca crapa nu stiu ce sudura mai bine dau un ban si merg linistit.De aia sint multe nipre care nu circula sau altele cu care nu se poate circula tocmai din motivul asta...mai bine cirpim,improvizam,tiganeala..etc.. numai sa nu coste mult..sa facem din rahat bici si sa pocneasca foarte tare.Eu prefer sa ma lipsesc decit sa improvizez sau sa fac tiganeala ieftina..e parerea mea.Fiecare are dreptul sa aleaga ce face si cu ce circula. Pt mt 16 am cumparat din ucraina o moto cu 6400 de km reali ca sa nu desfac si sa repar ca un nebun sa iasa nu stiu ce avion..am preferat sa dezmembrez o moto cu km putini ca sa fac ceva de care sa fiu eu multumit si dupa aia clinetul.E una din putinele nipre ce le-am avut care nu scoate pic de fum,defapt nici nu stie cei ai fum sau alte zgomoto ciudate ce le scoate motorul.Toarce ca un motan in calduri...
  20. Sa fiu sincer mt16 cu toate actele la zi 2300 de euro pret fix.MT11 rosie nu stiu inca pretul pina nu trag linia si vad ce se aduna..numai furca fata a costat 300 de euro pina acuma.
  21. Doua nipre(pt.pretentiosi..),una gata de drum si alta care asteapta sa fie terminata.
×
×
  • Creează nouă...