rontz Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 sambata dimineata: vizita la SMAEB pe la pranz: plecare spre Ciolpani (unde se si innopteaza) duminica: vizionarea etapei de la Ciolpani duminica seara: intoarcerea in Bucale... BiG-ule hai cu detalii, ca aseara ma pasiona prea tare pizza aia, ca tare era buna, si n-am receptionat informatiile date de tine... care vrea sa mai vina? propuneri de ore va las pe voi sa le faceti... @motobrand: daca vrei sa ajungi si la SMAEB si sa vii si cu noi la Ciolpani, tre sa pleci cu noaptea-n cap d-acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 sambata dimineata: vizita la SMAEB pe la pranz: plecare spre Ciolpani (unde se si innopteaza) BiG-ule hai cu detalii, ca aseara ma pasiona prea tare pizza aia, ca tare era buna, si n-am receptionat informatiile date de tine... cred ca te pasiona tare tare pizza aia... ca io nu m-am gandit sa innoptez pe campu' ala.. oricum vreau si eu confirmare de la cineva sau unde pot sa vad daca este intr-adevar ceva la circuitul de motocross sau nu in weekendu' asta... sa nu margem degeaba pana acolo... si daca da unde pot sa vad si eu un program ... ar fi interesant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 7, 2005 Autor Share Postat Aprilie 7, 2005 pai si cum vrei sa vezi cursa, daca nu ramai acolo? o cursa se tine, din cate stiu eu, sambata sau duminica dimineata...sau la pranz, nicidecum seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate