Borosescu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) m-am hotarat si eu sa postez vro' 2 poze aici ... plimbarea mea de vineri 25-ian-08 nu cred ca a fost o idee prea buna sa ies dar ... in fine .. sun un amic, cu un suzuki RM 80, si hotaram impreuna sa iesim la plimbare (proasta hotarare )) poza inainte de iesire .. (motoare curateeee....) dupa cativa km de aici .. urmeaza dezastrul :bigstar: si acum... partea dificila ... Editat Ianuarie 29, 2008 de Borosescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Dupa cum arata motoarele in urma "dezastrului" inseamna ca v-ati distrat bine. Nu cred ca a fost o "proasta hotarare". Mie imi e rusine sa ajung acasa curat. La mine satisfactia este direct proportionala cu mizeria. La mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 Dupa cum arata motoarele in urma "dezastrului" inseamna ca v-ati distrat bine. Nu cred ca a fost o "proasta hotarare". Mie imi e rusine sa ajung acasa curat. La mine satisfactia este direct proportionala cu mizeria. La mai multe.... msms ... nnumai ca noi am stat mi mult pe jos .. decat pe motoare ) ne-am tavalit de cateva ori .. si am ajuns acasa si cu vanatai .. nu numai cu noroi :bigstar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Suuuuuuuper!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 [quote name='Borosescu' msms ... nnumai ca noi am stat mi mult pe jos .. decat pe motoare ) ne-am tavalit de cateva ori .. si am ajuns acasa si cu vanatai .. nu numai cu noroi " ..crezi ca noi ceilalti ne intoarcem altfel ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate