marius45jml Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Ma intereseaza modelul HT 250 T-2, eventual HT 150 T-9. Scuterele sunt facute de Huatian, dar se pare ca importatorii de Huatian nu vor sa aduca un model la comanda. La faza asta nu-i inteleg, doar le iese si lor comision Un model asemanator (daca nu chiar la fel) este JL 150 T-6 dar la noi se gaseste cu un pret enorm pt. o chinezarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Nu le iese nimic. ca sa aduci un scuter iti trebuie omologare de tip sau individuala. Ambele costa enorm, de abia de la sute iti recuperezi banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) salut, nu stiu exact despre ce model de scuter vorbesti tu, caci nu am gasit acest model, dar vom aduce noi in martie scuter de 250cc euro3 iti pun imediat si o poza cu el. daca te intereseaza un scuter de 125cc avem deja pe stoc. vezi: www.lifan.com.ro numai bine, Paul Editat Ianuarie 31, 2008 de Lifan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 NU am spus ca e greu ci ca costa: 3000 RON omologarea si 20 RON fiecare CI. Plus ca dureaza cel putin 1 luna. Asta in cazul in care ai facut din timp omologarea altfel iti blocheaza containerul in vama pana obtii ceva de la RAR. Deci nu e simplu si costa si mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) Deci sa inteleg ca birocratia este mult mai complicata decat credeam eu ca este. Asa arata cele 2 modele: Nici Daelim S2 de 250 cmc nu arata rau.....defapt este ideal pentru ceea ce vreau eu. --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 19:55 -------------Sunt curios cu ce se prezinta lumea la expozitia de anul asta.......modele noi, oferte, reduceri Si maxi-ul de la Lifan arata binisor, mai putin saua....dar hai sa nu-l critic pana nu vad cum stau pe el....acuma si pretul conteaza.............ca daca sare un anumit prag o sa ramana cu ele pe stoc. Editat Ianuarie 31, 2008 de marius45jml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate