-FreaK- Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 (editat) scuze! dublu post! internet prost! un admin, daca se poate sa dea cu delete-ul! Editat Ianuarie 31, 2008 de -FreaK- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 scuze! dublu post! internet prost! un admin, daca se poate sa dea cu delete-ul! salut as dori si eu sa fac niste stickere la comanda pt casca si rezervor adika mini cu brembo, arai ,shoey,shark si ce mai poate sa faca.......poti sa ma pui in contact cu persoanarespectiva? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Am cautat cateva pe net si am gasit ceva ceva.Sper ca or sa te ajute. De exemplu,de pe poza de pe cutia de scule poate sa copieze modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Are careva nevoie de stickere?hai ca va ajut cine vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Are careva nevoie de stickere?hai ca va ajut cine vrea? salut....poti s le faci la comanda? pe mine m-ar interesa cu arai ,shoei si embleme in general in format mic pt casca sau pt rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Da imi dai lungime|latime,modelele si mai bine intra pe mess si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 Merci Augustin! robert, o sa postez si informatiile tipului la care fac eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Merci Augustin! robert, o sa postez si informatiile tipului la care fac eu! mersi mult asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate