Raptoru_alb Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Se face reducere la Simson 425 dela 800 eur. la 2000ron. urgent..!!!!!!cu multe piese, -3 cutii viteza -4 roti, 2 fata, 2 spate 1- carburator original 2-rezervoare originale 1-disc ambreaj 2-placa presiune 2 -magnetouri plus multe maruntisuri care sint dela SIMSONURI [3 MOTOCICLETE DESCOMPLETATE dar nu complete] 3-cadruri fara acte...!!!!!!!! PIESELE SE VIND NUMAI CU MOTORUL..!!! VA ASTEPT PENTRU OFERTE LA TEL 0727072084 SAU E-mail Raptoru_alb@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Se face reducere la Simson 425 dela 800 eur. la 2000ron. urgent..!!!!!!cu multe piese, -3 cutii viteza -4 roti, 2 fata, 2 spate 1- carburator original 2-rezervoare originale 1-disc ambreaj 2-placa presiune 2 -magnetouri plus multe maruntisuri care sint dela SIMSONURI [3 MOTOCICLETE DESCOMPLETATE dar nu complete] 3-cadruri fara acte...!!!!!!!! PIESELE SE VIND NUMAI CU MOTORUL..!!! VA ASTEPT PENTRU OFERTE LA TEL 0727072084 SAU E-mail Raptoru_alb@yahoo.com Ceva piese de la cardan n-ai cruce role si piesa care vine pe pinionul de atac? Cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 www.crucicardanice.ro sc.dunedin srl locatie :oradea. trimit si prin posta o singura cruce. acest anunt se refera la toti posesorii de motoare pe cardan.bafta baetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditza Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 SALUT Vreo aripa spate netaiata n-ai prin piesele tale? NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 SALUT Vreo aripa spate netaiata n-ai prin piesele tale? NUMAI BINE Salut! Am eu daca te intereseaza ambele aripi fata -spate , se vand impreuna. Pret 50 ron. Nr. meu : 0740376555. Ionel Locatie Chitila (bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Salut! Am eu daca te intereseaza ambele aripi fata -spate , se vand impreuna. Pret 50 ron. Nr. meu : 0740376555. Ionel Locatie Chitila (bucuresti). Salut, Aripa de fata e evazata?, daca da, ma intereseaza pe mine pentru IFA MZ BK 350 care cred ca e cam la fel, poate ne intelegem sa-i trimiti lui aripa de spate si mie pe cea de fata. Pune daca poti o poza te rog. Mersi mult, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate