Sari la conținut

Raptoru_alb

Membru
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Raptoru_alb

  1. Am cumpărat un Speedometer Universal China, lam pus pe motocicleta funcționează bine în afara de faptul că nu afișează decât jumătate din viteza, știe cineva cum se poate remedia problema.
  2. Salut cit vrei pe roata fata 21 completa..???
  3. Mai Drobu nu am incercat sa te cunosc prin astfel de mijloace dar am dat ok la toata lista din mess la diverse siteuri de socializare ,scuze dar nu am facut-o intentionat ,si momentan nu vreau sa te cunosc..!!
  4. Drobu salut ceea ce as vrea sa spun la topicul care l-ai scris mai sus , toti am trecut dela comuniste la japoneze sau alte marci moto,si fiecare a incercat sa isi faca motorul mai bine lucrat si intretinut acum pretul si cum arata motorul ramine la aprecierea cumparatorului ..!!
  5. La forma care este acum este super la condus nu iti oboseste miinile tinindule pe ghidon si nici la viraje nu sunt probleme frina fata nu pot sa o fac sa tina super ,am sa mai incerc totusi .
  6. Un motor puternic pt un impatimit al motoarelor boxer,nici o oferta.??
  7. Ural 650 de vanzare ITP pina in 2012 acte in regula ,inmatriculat ro.schimbat cilindri cu piston si carb. pus alte carb. k68 cu stut pt reglaj vacumetric grup de solo 10\35 .etc ,pt relatii la raptorualb@gmail.com sau tel 0727072084.astept oferte un pret informativ este de 900 euro.mai dau un Ural M61 fara cadru.la pret de 700 eur
  8. LA MULTI ANI 2011 ,si multi Km in noul an ce vine..!!!!
  9. Raptoru_alb

    URAL

    Ar trebui sa punem fiecare posesor de Ural si o poza cu motorul sau ...!! Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=QQK_x7USSV4 http://www.youtube.com/watch?v=c98BpK1vnOc Mesaj completat Pe youtube am doua filmulete [uRAL RAPTOR ] SI [uRAL RAPTOR 2] ,astea sunt titlurile ....
  10. Oare mai exista vreun kawasaki gpz 750 in Bucuresti sa puna poze cu motorul lui..
  11. Vreau sa repar cutia de viteza la Ural ,dar nu ma pricep si de aceea vreau sa gasesc un meserias din Bucuresti care stie sa repare cutii de Ural. Acum sa spun si defectele care le are cutia de viteza ,in primul rind are jumatate de cursa la pedala,punerea la neutral este greu de executat, si revenirea la treapta 1 se executa cu greutate . Un tel pt eventualele opinii ... 0727072084
  12. Se gaseste vre-un motor de honda cb 750 complet de vinzare si roata fata ...?????
  13. As vrea sa iti spun ca nu am tras nimic si nici nu am baut ,totul se datoreaza am lasat traducerea de pe google activata si din aceasta cauza sa produs aceasta greseala de scriere...!!
  14. Am achizitionat 2 carburatoare Keihin am sa joc de cuvinte si elemente cu poza, în Primul coaja de PE CE motocicleta provin si jigleorsi lipseste ONU în laterale au lipsă de membranele Cauciuc vb de ambele carburatoare, de îngrijire CE cu jigleor stie ca putea sa inlocuiesc si CE sunt servanda membrană DIN acestea laterale, daca sunt cineva ASA CEVA piese carbur.sau pt Dau elemente bere binenteles Banu si ...????
  15. salut fa un pret pt diferenta ...!!!
  16. Aveti o furca fata de yamaha xj 650 sau 750 completa astept raspuns de la voi cei care nu va mai trebuie unele piese ,si pt cei care doresc un ban in plus in visterie.. ok
  17. Zidu ai avut dreptate tamburul dela roata are o mica diferenta de raza la cerc.
  18. Cred ca ma-m grabit si am uitat sa pun marca motocicletei ,ea este un Ural M67
  19. Am o mare problema cu frinarea mai mult cu roata spate , la o viteza de 50-60 sa nu zic mai mult la frinare apare o vibratie care scutura motocicleta de zici ca se dezmembreaza , ce ar trebuii sa ii fac sa nu mai am aceasta vibratie..??
  20. Salut pe toti bikeri in primul rind as vrea sa va intreb daca are careva pastile de supapa pt ural sau ceva care se potriveste cu supapele de uralul ,dimensiunile sunt .: diametru exterior --10 mm , diametrul interior ---8 mm, inaltime --2,5 mm. 4 buc .sau de unde sa cumpar pastile..???/
  21. Care ai vre-un alternator de nipru sau ural functionabil sunt la mare cautare cit mai urgent ..!!!!!!0727072084 dati bip si va sun ms.. al meu nu mai vrea sa dea nici un semn de viata,oare sa fie diodele sau rotorul.?carbuni sunt buni.
  22. Care te-ai saturat de Nakedul tau si vrei una mai linistita ,eu am un Ural 650 si imi doresc un naked dau si diferenta.
  23. NU eram eu cu motoru pt ca eu abia ia-m facut azi ITP si urmeza indentificarea zilele astea..!! Mesaj completat AM pus la punct aprinderea si am reglat iar carburatoarele acum porneste la prima pedala ,si acum din pura curiozitate intreb :Cind dai la pedala trebuie sa mearga mai greu ,ca la mine merge foarte usor ce cred ca s-au subtiat segmenti acum ramine de aflat.!!!
×
×
  • Creează nouă...