Marius D. Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Am primit o oferta din Belgium, pt. motorasul asta si inca vreo 2 -3. Se merita sa ma incarc cu ele..( fiu-meu abia asteapta). Ce stiti de modelul asta ? Ahh.. e pe la 2mii si un pic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 Mai sunt astea 2 la pachet= 6000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 9, 2005 Autor Share Postat Aprilie 9, 2005 si ...zzr de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 dacă vrei chopper--iaţi-l dacă nu vrei chopper, ia-ţi celelate două motociclete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Stai sa ne intelegem clar...eu sunt pe chooper ..pour toujours.....celelalte erau oferta pt. altii ! Bun , acum stie cineva mai multe despre en 500 asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Hai baieti , o vorba , un sfat , o parere despre Kawa asta...arata ea bine dar sa nu sun si sa o blochez aiurea. Cat costa oare vama ..ca transport am ! Daca o iau o udam cu toti"sfatuitorii "! Vine cineva cu mine sa si ia motor????!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Uite informatii despre vama: /index.php?showtopic=295&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 ZZRul ala de 600 este tentant La ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 La un calcul simplu si la obiect ..daca ambele sunt 6000 e , cea mica de 600 tb. sa fie mai putin de jumatate, ma gandesc undeva pe la 2700 ! Eu am licitat la altele (vezi en 500...) si tipul a trimis ca oferta si astea doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Eu si un prieten avem EN450A, suntem foarte multumiti de ele. La avem de un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 E dragutza...Ia-o!..Sunt curios daca-i varianta de State,cu transmisie finala pe curea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 E dragutza...Ia-o!..Sunt curios daca-i varianta de State,cu transmisie finala pe curea... Nu numai cea pentru state are transmisia pe curea. Toate au trensmisia pe curea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 2700 nu e mult. Dar din pacate ma va omora vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 2700 nu e mult. Dar din pacate ma va omora vama sad.gif Mda ! De fapt tu stii...eu am as avea loc de ea la transport..cu o singura conditie..sa fac actele direct pe numele tau si te descurci cu vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 2700 nu e mult. Dar din pacate ma va omora vama sad.gif Mda ! De fapt tu stii...eu am as avea loc de ea la transport..cu o singura conditie..sa fac actele direct pe numele tau si te descurci cu vama E o oferta super tentanta dar din pacate vama e in jur de 1200euro. + 2700 = 3900 euro. Nu am Alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 ia-ti domle' chopperu ce dreq...hehehehe EN500 e bunicel...din ce an este? cati km are?care e pretul pana la urma? daca e peste 2500euro nu face banii....eu am luat VN800 la 3200euro.....intruder de 800cc gasesti sub 3000euro,deci..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Marius, vezi întrebările lui Black şi după ce ne informezi cu toate datele putem şi noi să ne dăm cu părerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Hai ca m am trezit ! In primul post am dat un pretz evaziv..am scos o la 2300 asta in tandem cu alta , la pachet pt. altcineva. Continui cu datele : e din '95 dar sigur an de fabr. e '94 - si cu 11600 parca pe bord. Eu o stiu si am calarit o un pic anul trecut ..( nu aveam cu ce sa o aduc) si vad ca e din nou la vanzare. Ce nu ma dumiresc e faza cu rotile...la unele cu spitze altele..batoane. Una peste alta e la pastrare si chiar daca plec dupa 1 Mai , o bag la bagaj cu cealalta si ..sa inceapa cosmarul cu vama !! Am vb. cu Bvis si a fost super amabil sa mi dea detalii ; am inteles ca in TM sunt 3 bucati.. In rest cum trage si ce stie va las pe voi sa mai comentati . Merci les copains ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 cred că dacă o scoteai cu 300 de euori mai ieftin erai mai aproape de adevăr..km buni, dar ar fi bine să aibă şi carte de service...cumpăr-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 16, 2005 Share Postat Aprilie 16, 2005 am vazut unul si prin Sibiu,e dragutz.....daca era 2000euro era bun pretul,..... dar nici 2300euro nu-i mult daca are numa' 11000km....asta daca a fost intretinut bine. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate