operatiunea_monstrul Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Salut! Am auzit ca Pita Fan isi deschide lant de livrare la domiciliu. Sunt interesati sa angajeze oameni sa le conduca scooter-ele, sau sa vina oamenii cu scooterele lor si sa le plateasca mai mult pentru asta. Poate va intereseaza. Numai bine, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Salut! Am auzit ca Pita Fan isi deschide lant de livrare la domiciliu. Sunt interesati sa angajeze oameni sa le conduca scooter-ele, sau sa vina oamenii cu scooterele lor si sa le plateasca mai mult pentru asta. Poate va intereseaza. Numai bine, Andrei ce oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Salut! Am auzit ca Pita Fan isi deschide lant de livrare la domiciliu. Sunt interesati sa angajeze oameni sa le conduca scooter-ele, sau sa vina oamenii cu scooterele lor si sa le plateasca mai mult pentru asta. Poate va intereseaza. Numai bine, Andrei Ai gresit sectiunea! Trebuia sa postezi aici: /index.php?showforum=136 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
operatiunea_monstrul Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 Ai gresit sectiunea! Trebuia sa postezi aici: /index.php?showforum=136 Bafta! Mersi, mersi ! Scriu acolo. @Gadjodilo17 For the sake of it, era vorba de Bucuresti, din cate stiu numai aici au deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate