Sari la conținut

operatiunea_monstrul

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    Mai 2007
  • Club
    nu am

operatiunea_monstrul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asteptam actualizari dese. Foarte tare initiativa, ai un loc in lucrarea mea despre motociclisti pe care trebuie sa o predau MAINE Numai bine!
  2. Salut, Am fost aseara, foarte interesant comentariul lui Dan la poze. Pacat ca la 8:30 a trebuit sa incheie. Oricum s-a prelungit pe Motoare Celor care nu au ajuns aseara, poate pagina asta mai clarifica din intrebarile de la inceputul acestui topic, legate de alegerea motocicletei. Oricum a mentionat unele din ele si aseara, cum ar fi: Greutate Calitatea motorului si faptul ca avea si kickstart Switch - in caz de benzina proasta Cadru solid Grippere incalzite priza de 12 V Toate astea standard pe moto, sa nu piarda timp IN PLUS cu pregatirile.
  3. Da, exista, si a mai fost postat pe aici. http://www.postcardsfromplanetearth.com/wordpress/
  4. Mama mama ce balacareala! I N V I D I E Perfect de acord. Important mi se pare ca i-a iesit s-a intors nevatamat in RO. Voi merge sa il intalnesc si eu diseara. Daca citeam mai de mult de aceasta initiativa (sau topicul de pe Comunitatea Regionala BV) probabil as fi fost neincrezator privind sansele lui. Incepator, si cu pasager, plecand pe un motor cumparat de pe eBay. Cel putin, asa l-au descris acolo.
  5. Vai ce nasol! Bine ca e totul in ordine cu el.
  6. Aaaaaah, bine ca nu avea R1 , singurul motor care a plecat DE PE PISTA pe drumurile publice, nu ca restul de chestii "for pussies" ca RR-urile. Glumesc, e ca dracu intersectia aia acolo, o stiu si eu. Iar aceste adeverinte nu se elibereaza de nicaieri. Asa ca e la mica intelegere, daca ai peste 20-21 de ani nu te mai intreaba nenea politaiul nimic.
  7. De geniu ! Stiam de couchsurfing, dar asta e chiar tare. Prin septembrie ma gandesc sa ajung in Amsterdam cu prietena. Stiu ca situl functioneaza pe un sistem de referinte, ceva... In cazul tau, faptul ca cineva are motor functioneaza ca background ?
  8. Salut, Mai astept pareri legate de HJC-uri, pls. Am gasit niste teste interesante facute in UK: Se numesc SHARP: aici
  9. Mersi, mersi ! Scriu acolo. @Gadjodilo17 For the sake of it, era vorba de Bucuresti, din cate stiu numai aici au deschis.
  10. Salut! Am auzit ca Pita Fan isi deschide lant de livrare la domiciliu. Sunt interesati sa angajeze oameni sa le conduca scooter-ele, sau sa vina oamenii cu scooterele lor si sa le plateasca mai mult pentru asta. Poate va intereseaza. Numai bine, Andrei
×
×
  • Creează nouă...