geza.benedekfi Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 ...si iarasi... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 (editat) Iata cateva poze si de la mine... incep cu doi "extraterestrii"(de culoare) Si restul(adica noi ceilalti ): am avut si companie am gasit si zapada 02.02.2008_216.avi Editat Februarie 4, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Multumiri baietilor care se ocupa de MEDIA (GEZA SI CSOCSO),fac mereu fotografi si filmulete minunate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 ...si iarasi... ... super tare .. ktm-ul "zburator" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 super tare .. ktm-ul "zburator" ) "modelul"asta de tranta se numeste "poseta"..dupa freza si aplauze trebuie atrasa atentia pilotului ca ia scapat poseta...expresie auzita la sibiu si adaptata imediat la valcea...deci grija mare la posete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 care l-ati suparat mah pe dom' profesor Laci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szecsi77 Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 care l-ati suparat mah pe dom' profesor Laci? nu am suparat cu nimica pe dom' profesor! el are KTM-ul zburator si de asta se pare ca e suparat dar speram ca se simte bine la Cristur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 6, 2008 Autor Share Postat Februarie 6, 2008 care l-ati suparat mah pe dom' profesor Laci? Nu l-am suparat... Suntem la "masa de pranz" si tocmai mesteca bunatatile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate