Remyx Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Salut, Am de gand sa rog un prieten sa-mi cumpere din UK niste piese de Honda si sa le trimita prin posta. Are cineva idee cam cat este vama ? Adica in procente : 50/ 100/ 200 % ? Sa stiu daca merita sau nu ... Mercik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 daca ai certificat de origine EUR1, platesti doar tva-ul daca nu ai certificat, la valoarea facturii adaugi 30% taxa vamala si la total (val.facturii + vama) mai adaugi 19% tva. alta varianta e sa te intelegi cumva cu vamesul de la posta. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Eu mi-am adus o gramada de piese pt. Honda mea ,din State,cumparate de pe ebay.Daca valoarea declarata de expeditor nu depaseste 50 euroi,vama e 8 mii lei( d-astia vechi !).La ultimul pachet, valoarea a fost 125$,a cam miriit tanti, da' deja ma stiu totzi de-acolo,asa ca am scapat...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate