SV90NOS Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 cateva sfaturi mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Eu l-am folosit in iarna asta ptr a proteja motorul si am dat pe toate partile metalice cu el si a fost super OK . Protejeaza impotriva umezelii si ruginei si asigura si ungerea unde e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 nu e bine de folosit in locurile care se incing pentru ca virgula cand se usuca iese fum si puuuuuteeeee... cand dau cu el si bate vantul il imprastie si unde nu trebuie si daca ma cauti prin oras te iei dupa dara de "parfum"... pentru cauciuc sunt alte sprayuri in general, asa cum spune si pe site-ul lor, e bine sa il folosesti pentru chestii intepenite sau pentru intretinere... Mai bine vezi pe site!! http://www.wd40.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate