otravel Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Astazi am facut schimbul de ulei. Am pus 2,1l ulei cum scrie la manualul de reparatii dar nivelul pe joja este la minim, de ce? Pe filtrul de aer cat ulei se pune ? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Astazi am facut schimbul de ulei. Am pus 2,1l ulei cum scrie la manualul de reparatii dar nivelul pe joja este la minim, de ce? Pe filtrul de aer cat ulei se pune ? Multumesc. Presupun ca e la fel ca si la Pegaso.La aceasta trebuie mai intai sa ii incalzesti motorul la 80 grade si apoi se masoara.Incearca asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 da-mi un telefon si iti explic mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 exista topic dedicat bmw f650 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate