Sari la conținut

bachus_21

Super Membru
  • Număr conținut

    1.808
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bachus_21

  1. Colorează conturul broaștei cu roșu.
  2. https://www.facebook.com/greenbearwu/videos/1967223793418309/
  3. Schuller Nicolae - Schuller Nicolae.mp4
  4. https://giphy.com/gifs/13hjj7WhRIEcQo/html5
  5. Diagnoză bazată pe urină : Ieșiți să vă urinați în grădină . Dacă după ce vă pișați, se adună furnici, aveți diabet. Dacă v-ați urinat pe pantofi, aveți prostata mărită . Dacă urina miroase a grătar, aveți colesterolul mărit. Dacă la scuturat vă doare încheietura, aveți reumatism.. Dacă nu vă puteți opri din a-l scutura pe Gigel după ce ați terminat de urinat, aveți Parkinson.. Dacă ați intrat în casă și Gigel a rămas în afara pantalonilor, aveți Altzheimer... Să fiți sănătoși!
  6. Un argyelean mere la bancă. Tanti de la ghișeu îl întreabă: – Cum vă numiți? – Po-po-popa To-to-todoruț. – Sunteți bâlbâit? – Io nu, da' tata o fost, iară funcționaru' gye la primărie era on dobitoc… (T.D.)
  7. Depinde ce acte ai la ea. Dacă are CIV, merge, nu trebuie să predai nici un număr de primărie; îi faci ITP, asigurare, celelalte acte necesare și o înmatriculezi. Dacă nu are CIV, e nevoie de actele originale din țara în care a fost înmatriculată, contractul sau factura, îi faci CIV plus cele de mai sus.
  8. Socru-meu zicea că băga în IJ-u orice lichid capabil de a arde. Iar pe surse circula informația cum că unii băgau chiar Lindavet...
  9. Poate nu știi că sunt oameni nevoiți să poarte astfel de pantofi...
×
×
  • Creează nouă...