lucaciu Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 (editat) ce se poate intampla daca inversezi bornele bateriei intre ele la o yamaha fzr de 600 ca eu le-am inversat si nu mai primeste deloc curent.ceva s-a stricat si nu stiu ce, poate ma poate ajuta cineva.multam Editat Februarie 9, 2008 de lucaciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristos Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 aproape sigur s-a ars vreo siguranta. cauta cutiuta cu sigurante si cauta acolo care e arsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clauapriliasr Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 logic, ar trebui sa fie cutiuta cu sigurante, 2 sigutante parka ,dupa firele alea ce le-ai inversat tu, sigurat i arsa vreo siguranta, dak nu ai o siguranta buna pe acas, poti sa infasori cu ,,lita" piciorusele de la siguranta si va merge, BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate