Sari la conținut

cristos

Membru
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristos

  1. am luat de la Honda din Pipera cablu de ambreiaj original (pret undeva pana in 150ron) . Nu au pe stoc, doar pe comanda, dar vine repede.
  2. rulmenti roata spate 6303UU, rulment pinion 6204. Eu am luat SKF de pe Plevnei (parca nr. 164), pe dreapta in sensul demers spre Giulesti, imediat dupa o vulcanizare. Eu i-am luat numai pe cei de pe roata.
  3. Nu apare pe site-ul Romexpo pt. ca nu e organizat de ei...
  4. era un magazin cu rulmenti si alte alea-alea pe antiaeriana (e aproape de tine), vis-a-vis de piata 13 septembrie, incearca acolo.
  5. Honda CB500 PC26, PC32 Gata, am castigat 100 de puncte, cum intru in posesia lor?
  6. garnituri de motor la "Louis" http://www.louis.de/_402f43a8c21ab07ad3e73...tnr_gr=10042210 http://www.louis.de/_402f43a8c21ab07ad3e73...tnr_gr=10043200 semeringuri poti sa cauti pe la magazinele care vand rulmenti dar trebuie sa le stii cotele
  7. unde as gasi niste crash-bar-uri ca alea din poza? nu stiu, eu asa l-am luat
  8. am avut un 2A2. Am mers cu ea vreo 15000 fara probleme de motor sau parte electrica. Cu baterie buna pornea bine si la temperaturi negative. Nu o mai am dar stiu ca functioneaza inca bine. Cablurile de turometru si Kilometraj le-am schimbat pt. ca s-au rupt si binenteles consumabile. Mi-a placut f. mult motorul, probabil ca daca aveam unde sa-l tin nu-l dadeam.
  9. aproape sigur s-a ars vreo siguranta. cauta cutiuta cu sigurante si cauta acolo care e arsa...
  10. va salut cb-istilor. si eu am un cb500 dar din pacate nu am aripa fata. stiti pe cineva care are de vanzare, chiar si lovita, sparta, poate o repar...
  11. b ( - la baterie si contact M - masa W si R (invers) - aceste litere o sa le gasesti si pe dinam, unde sunt surubelele alea mici pe care se fac legaturile. la R se mai leaga si martorul de incarcare. cea mai usoare metoda de a vedea daca incarca, daca nu ai un aparat de masura, e sa scoti o borna de la baterie in timp ce motorul merge usor turat. daca se opreste nu incarca...
  12. eu zic ca in acest caz amandoi sunt vinovati, asa cum pietonul (beat sau nu) nu avea ce sa caute pe partea carosabila nici "motociclistul" nu avea ce cauta fara carnet pe strada. fiecare plateste la randul lui, mai mult sau mai putin. parintii nu ar fi trebuit sa-i ia motocicleta decat dupa ce-si lua permisul. faza cu ascunsul cheilor e abureala...cand ai permis, circuli mai mult pe sosea si capeti experienta, daca nu ai, te plimbi mai mult pe stradute si esti ciurli-burli, te uiti mai mult dupa politisti. ...si inca ceva, nu tot ce circula pe doua roti e motociclist.
  13. daca ai instalatie pe 6v atunci motorul e de jupiter 3. 3 litere de pe releu le gasesti si pe placuta de ebonita de la dinam unde se prind firele, sunt scrise f mic deasupra surubelelor daca imi aduc bine aminte iar la "b" se leaga bateria si contactul (consumatori)
  14. salut, ce trebuie facut la un motor 4T cu 2 cilindrii (yamaha xs400) la care in relanti nu functioneaza un cilindru? cand accelerez functioneaza si scoate putin fum la inceput. dimineata porneste destul de bine. poate stie cineva si ce distante sunt la tacheti. daca are cineva si un manual... multumesc anticipat
  15. cumpar oala ambreiaj cz 125 vand piston cu segmenti si cilindru tel.: (021)776 35 13, 0722 747 887 dl. Vasile
×
×
  • Creează nouă...