Hector18 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 (editat) Stie careva ce fel de adezivi sa folosesc pt a lipi carenele? am incercat cu bison, poxipol si mai unul american dar nu a tinut niciunul Editat Aprilie 13, 2005 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiiii Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Depinde de spartura,eu am lipit cu plastic steel (ceva tip A+ si am ranforsat pe interior cu plastic.Pt mici fisuri poate merge si cloroform-atentie,este toxic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 cum ai ranforsat pe interior cu plastic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 adezivi si intaritor pt fibra gasesti la Policolor. eu mi-am luat de la fabrica, nu cred ca au pe la reprezentante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate