MensSana Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Sa o duci pe unde-ti place si sa va iubiti pana la adanci batraneti! Probabil ca mai sunt din cei interesati de comparatia propusa de tine, asa ca voi comenta si eu putin pe margine. Eu as lua 1150GSA-ul ... pentru ca este si se simte mai solida, pentru ca e mai potrivita pentru mersul in forta, pentru ca are amortizoare mai bune pt off (WP pe spate) si rezervor mai mare (30L), pentru ca si-a creat o imagine (si kiar arata) mai barbateasca, pentru saua decupata pentru mers tare in picioare, protectii, optional cutie cu prima viteza mai scurta (enduro), etc, etc ... per total eu cred ca are o versatilitate mai mare iar diferenta de tehnologie intre modelul "vechi" si cel nou, nu ma incalzeste personal CU NIMIC, ba dimpotriva. E numai parerea mea, nu trebuie sa deranjeze pe nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate