apasu77 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Care este presiunea minima masurata pe Barometru cu motorul rece/respectiv cald si care este cea maxima pentru un BMW K100RS 4valve 1993.Este foarte important sa stiu exact pentru ca in carte spune doar la cit se aprinde becul martor de pe bord si as vrea sa stiu cit este in mod mormal Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Care este presiunea minima masurata pe Barometru cu motorul rece/respectiv cald si care este cea maxima pentru un BMW K100RS 4valve 1993.Este foarte important sa stiu exact pentru ca in carte spune doar la cit se aprinde becul martor de pe bord si as vrea sa stiu cit este in mod mormal Va multumesc anticipat cu motorul rece nu e relevanta presiunea minima -la rece eventual poti sa vezi presiunea maxima sa nu depaseasca pragul admis (daca functioneaza corect valva regulatoare) la motor cald peste 2500 rpm in jur de 3-5 bari (in functie de temp , si vascozitatea uleiului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate